Antena Căutare

Fiica fostului internațional Iosif Rotariu, declarații teribile după ce a bătut un copil: ”Am făcut o criză de diabet și toată lumea aruncă cu pietre în mine”

Romina, fiica fostului internațional Iosif Rotariu, a avut o înfățișare în procesul în care este acuzată de loviri și alte violențe și purtare abuzivă. 

Romina, fiica fostului internațional Iosif Rotariu, a avut o înfățișare în procesul în care este acuzată de loviri și alte violențe și purtare abuzivă.

Romina este acuzată că a bătut un copil de numai doi ani, în timp ce lucra ca îngrijitoare la creșa familiei din Timișoara, iar astăzi a făcut o declarație șocantă.

”Am făcut o criză de diabet și toată lumea aruncă cu pietre în mine. Toată lumea greșește, toată lumea se ia de mine”, a spus Romina Rotariu în Palatul Dicasterial chiar în fața sălii de judecată de la Tribunalul Timiș.

Lovitură de teatru în cazul fiicei lui Iosif Rotariu, filmată în timp ce bătea un copil! Ce se întâmplă cu procesul

”Ceea ce a făcut este într-adevăr foarte reprobabil. Nu am putut s-o felicităm pentru ce a făcut și cred că și ea realizează urmările faptei sale. A recunoscut toate faptele care îi sunt imputate și a spus că rămâne la dispoziția instanței pentru aplicarea sancțiunii”, a spus avocatul Carmen Obarsanu, care o reprezintă pe Romina Rotariu în acest proces.

De asemenea, părinții copilului s-au arătat revoltați de gestul femeii, însă au încredere în Justiție.

”A recunoscut, dar pentru noi e egal cu zero. Pentru mine, că mamă, nici nu avea cum să nu recunoască. Dovezile sunt mult prea clare. Se vede clar ce a făcut, nu putea să spună nu. Nu avea nicio relevanță pentru mine să își ceară scuze. Adică nu vii și aproape îmi omori copilul și apoi îți ceri scuze că aproape mi-ai omorât copilul și apoi mai vii și cu mesaj că ți-am distrus viitorul. Noi luptăm pentru copilul asta și vom lupta până în pânzele albe. Nu ne interesează nimic”, a spus mama copilașului bătut la creșă.

Momentul în care un copil de doi ani este bătut într-o creșă, de fiica fostului international Iosif Rotariu! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Teribilă întâmplare s-a petrecut anul trecut în iunie, când părinții au au reclamat la poliție faptul că fiul lor în vârsta de doi ani a fost lovit în creșă și a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat timp de 3 săptămâni, la Spitalul de Copii Louis Țurcanu. Iar pe lângă fractură, micuțul a suferit și un șoc emoțional.

Ea este bătrânica din Cluj care muncește ore în șir împletind brățări pe care le vinde cu câțiva bănuți. Este văduvă și ... Vești bune pentru pensionari! Ministrul Muncii, anunț oficial! De când vor crește pensiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x