Antena Căutare

„Le-au dat ordin să îl ducă pe tata direct la groapă! În spital s-a infectat cu COVID-19!”. Fiica unui bărbat decedat din cauza coronavirusului, la Suceava, dezvăluiri tulburătoare

Fiica unui bărbat care a murit din cauza noului coronavirus, la Suceava, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Femeia a povestit cum mama ei a implorat să afle care este starea soțului ei, care s-ar infectat cu COVID-19 în spital.

„Sunt lăsați să moară, fără suflet, pe acolo, chinuiți. Nici măcar nu se uită nimeni. I-au dat o hârtie în care spune că este infectat cu virusul acesta. Doar atât. Nici un diagnostic, altceva, absolut nimic. Tată meu într-adevăr a avut insuficiență renală, insuficiență cardiacă. Eu am fost în țară la începutul lunii martie. Ei bine, el atunci și-a revenit un pic, a intrat în dializă.

De săptămâna trecută, de sâmbătă, avea dializă. Venea o mașină care îl lua la dializă. Era foarte slăbit. El trebuia să stea vreo patru ore la dializă, din care ultima oră a fost sunată mama: «Veniți repede, că se simte foarte rău și cred că trebuie internat la spital». Trei zile în care mama s-a rugat și a sunat: «Doamnă, spuneți-mi, ce se întâmplă, este mort, este viu?». Răspundeau că nu pot spune. Apoi i s-a spus: «Cred că doarme, cred că are calmante».

L-au pus în comă indusă fără să anunțe familia. Mama când s-a dus la vizită a rămas blocată: lângă ușă nu era nicio asistentă, nu era nimic. A văzut patul gol.

Eu cred că în spital s-a infectat, unde se putea infecta dacă cei de acasă toți sunt bine?

I-au dat ordin să nu-l ducă nici la biserică, nici nimic. Să-l ducă de la spital direct la groapă, nimic altceva. Și să fie înmormântat foarte repede”, a spus femeia.

Sursă: Antena 3.

Citește și:

Vaccinul împotriva noului coronavirus ar exista deja! De 100 de ani! A luptat împotriva unei boli cumplite!

„Bunicul meu aproape a învins coronavirusul, la peste 80 de ani, dar este lăsat să moară de foame în spital”. Acuzații g... Miniştrii Culturii, Internelor şi Sănătăţii, Irina Rimes şi Simona Halep, într-o campanie MAI de conştientizare privind ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x