Antena Căutare

Fiica unui celebru milionar român, implicată într-un accident cumplit, la Pitești! Mașina s-a făcut praf | FOTO

Accident cumplit în Pitești! Polițiștii au anunțat că la volanul uneia dintre mașinile implicate se afla chiar fiica unui celebru milionar român, Cornel Penescu, fostul patron al FC Argeș.

Fiica unui celebru milionar român, implicată într-un accident cumplit, la Pitești! Mașina s-a făcut praf | FOTO Galerie
Alexandra Penescu, implicată într-un accident grav la Pitești

În accident a fost implicat, alături de alte trei maşini, un SUV Porsche Cayenne, aparţinând familiei omului de afaceri Cornel Penescu, fost patron al echipei FC Argeş. La volan se afla Alexandra Penescu, fiica omului de afaceri.

Din datele furnizate de poliție se pare că tânăra Penescu nu este vinovată de accident, căci ea a fost lovită fără vină de către un alt șofer.

Fiica unui celebru milionar român, implicată într-un accident cumplit, la Pitești! Mașina s-a făcut praf | FOTO

Alexandra Penescu, implicată într-un accident grav la Pitești

Alexandra Penescu, implicată într-un accident grav la Pitești

„Un bărbat de 36 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe strada Negru Voda din Piteşti, din direcţia Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a lovit, iniţial, un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din Bascov, apoi un alt autoturism condus, tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani (Alexandra Penescu- n.r.), din Bascov”, a informat Poliţia Argeş.

„În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism (42 de ani) şi pasagerul din primul autoturism (un bărbat de 30 de ani, din Câmpulung) au fost transportaţi la spital cu traumatisme şi contuzii”, se mai arată în buletinul de presă al Poliţiei Argeş, informează cei de la argesulonline.ro.

Ce se întâmplă cu indemnizația de hrană în 2020? Guvernul României, decizie drastică: ”Bugetarii vor primi aceeași sumă ... Zeci de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Galaţi şi Prahova într-un dosar de evaziune fiscală c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x