Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Filmarea e VIRALĂ! Pilotul unui avion plin cu români a refuzat să decoleze, după ce o femeie de etnie romă a făcut scandal: "Te reclam, să moară familia mea. Taci, româncă spurcată!"

Momente de panică într-un avion plin de români. S-a întrerupt decolarea și a fost chemată poliția! Imagini scandaloase au fost suprinse într-o aeronavă care zbura de la București spre o destinație din Italia.

Momente de panică într-un avion plin de români. S-a întrerupt decolarea și a fost chemată poliția! Imagini scandaloase au fost suprinse într-o aeronavă care zbura de la București spre o destinație din Italia.

O femeie a insistat că vrea să ajungă la toaletă, însoţitoarea de bord nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare. Refuzul stewardesei a declanșat scandalul și valul de înjurături filmate de un alt pasager.

Imaginile au ajuns pe internet. "AȘA NU! În cazuri similare, companiile aeriene, de obicei, solicită aterizarea pe cel mai aproapiat aeroport pentru a preda poliției pasagerii puși pe scandal. Atenție, filmarea conține limbaj vulgar!", este mesajul care însoţeşte filmarea.

Recomandari