Antena Căutare

Filmarea e VIRALĂ! Pilotul unui avion plin cu români a refuzat să decoleze, după ce o femeie de etnie romă a făcut scandal: "Te reclam, să moară familia mea. Taci, româncă spurcată!"

Momente de panică într-un avion plin de români. S-a întrerupt decolarea și a fost chemată poliția! Imagini scandaloase au fost suprinse într-o aeronavă care zbura de la București spre o destinație din Italia.

Momente de panică într-un avion plin de români. S-a întrerupt decolarea și a fost chemată poliția! Imagini scandaloase au fost suprinse într-o aeronavă care zbura de la București spre o destinație din Italia.

O femeie a insistat că vrea să ajungă la toaletă, însoţitoarea de bord nu i-a permis şi a rugat-o să se aşeze pe scaun pentru că pilotul începuse procedura de decolare. Refuzul stewardesei a declanșat scandalul și valul de înjurături filmate de un alt pasager.

Imaginile au ajuns pe internet. "AȘA NU! În cazuri similare, companiile aeriene, de obicei, solicită aterizarea pe cel mai aproapiat aeroport pentru a preda poliției pasagerii puși pe scandal. Atenție, filmarea conține limbaj vulgar!", este mesajul care însoţeşte filmarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Camelia Pătrășcanu, HOROSCOP 5-11 FEBRUARIE. Scorpionii sunt bârfiți, Capricornii au succes... Imagini dintr-un spital din Timişoara cu pereţi scorojiţi și mobilier ruginit au ajuns virale. Managerul: "Nu sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x