Căutare Live

Fiul lui Gheorghe Dincă nu scapă nepedepsit după ce a agresat doi jurnaliști în fața CNA. Cum va fi pedepsit Daniel Dincă

Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, nu scapă nepedepsit după ce a agresat jurnaliștii aflați în fața sediului Consiliului Național al Audiovizual (CNA). Mai exact, procurorii au decis să-l plaseze sub control judiciar. 

Fiul lui Gheorghe Dincă nu scapă nepedepsit după ce a agresat doi jurnaliști în fața CNA. Cum va fi pedepsit Daniel Dincă

Confrom Mediafax, fiul lui Gheorghe Dincă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a lovit mai mulți jurnaliști care încercau să-l intervieveze.

Fiul lui Gheorghe Dincă a sărit să-i bată pe jurnaliști, la ieșirea din sediul CNA! Imagini șocante, surprinse în timpul atacului VIDEO

Bărbatul a fugit după ce ar fi agresat jurnaliștii, însă ulterior a ajuns în fața polițiștilor pentru audieri.

Reacţia reporterului Antena 3, agresat de fiul lui Gheorghe Dincă

Cum s-a petrecut incidentul din fața CNA

Se pare că fiul lui Gheorghe Dincă, împreună cu fiica acestuia, au venit împreună la CNA pentru a depune plângere împotriva mai multor televiziuni. Iată că, la ieșire, acesta a luat la bătaie, pur și simplu, jurnaliștii care se aflau acolo.

Întrebat despre tatăl său, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început să îl lovească pe operatorul Antena 3. În acol moment, colegul său, reporter, s-a dus să sune la 112 și să sesizeze autoritățile, timp în care fiul lui Gheorghe Dincă și-ar fi continuat agresiunea și cu operatorii altori televiziuni.

Gheorghe Dincă rămâne în arest

Gheorghe Dincă va petrece încă 30 de zile în arest preventiv după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor DIICOT de prelungire a acestei măsuri.

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele lui Gheorghe Dincă cu infracţiunea de profanare de cadavre, faptă de care bărbatul nu fusese iniţial acuzat de anchetatori, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi săptămâna trecută.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... VIDEO/ Nemulţumiţi de valoarea voucherelor-cadou de Crăciun șoferii de autobuz din Constanţa au intrat în grevă...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri