Antena Căutare

Fiul lui Gheorghe Dincă a sărit să-i bată pe jurnaliști, la ieșirea din sediul CNA! Imagini șocante, surprinse în timpul atacului VIDEO

Fiul lui Gheorghe Dincă, extrem de violent în plină stradă!

Potrivit informațiilor venite de la reporterii Antena 3, au avut loc scene șocante în fața sediului CNA. Fiul lui Gheorghe Dincă a sărit să lovească mai mulți jurnaliști.

„Se pare că fiul lui Gheorghe Dincă, împreună cu fiica acestuia, au venit împreună la CNA pentru a depune plângere împotriva mai multor televiziuni. Iată că, la ieșire, acesta a luat la bătaie, pur și simplu, jurnaliștii care se aflau acolo.

Întrebat despre tatăl său, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început să îl lovească pe operatorul Antena 3. În acol moment, colegul său, reporter, s-a dus să sune la 112 și să sesizeze autoritățile, timp în care fiul lui Gheorghe Dincă și-ar fi continuat agresiunea și cu operatorii altori televiziuni.

Cazul Caracal: Descoperire scandaloasă pe Facebook despre Luiza Melencu! Ce s-a aflat

Un echipaj SMURD tocmai a ajuns la fața loculuo, pentru a le acorda ajutor colegilor noștri, a explicat Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

În urma acestui incident, Antena 3 va depune p plângere pentru agresiune și pentru distrugerea echipamentelor.

Gheorghe Dincă rămâne în arest

Gheorghe Dincă va petrece încă 30 de zile în arest preventiv după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor DIICOT de prelungire a acestei măsuri.

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele lui Gheorghe Dincă cu infracţiunea de profanare de cadavre, faptă de care bărbatul nu fusese iniţial acuzat de anchetatori, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi săptămâna trecută.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

De ultimă oră! Petre Geambașu este internat în stare gravă la spital! Acesta avea mai multe probleme cu inima și cu sist... Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă; poliţiştii îl caută pentru a-l audia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x