Antena Căutare

Fiul lui Piedone, mesaj de susținere după ce tatăl lui a fost condamnat la închisoare. Pe cine acuză pentru arestarea edilului

Vlad Popescu Piedone a transmis un mesaj de susținere pentru tatăl său după ce edilul a fost condamnat la patu ani de închisoare. Tânărul îl consideră pe acesta un erou.

colaj foto cristian popescu piedone si vlad popescu piedone si cristina popescu piedone cu masca de protectie pe care scrie nevinovat
Vlad Popescu Piedone a transmis un mesaj de susținere pentru tatăl său după ce edilul a fost condamnat la patu ani de închisoare. Tânărul îl consideră pe acesta un erou. | Facebook & Hepta

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, 12 mai, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. Ulterior, fostul edil s-a predăt poliției din Bragadiru, după care a fost dus către Penitenciarul Rahova. Fiul său, Vlad a transmis un mesaj de susținere pentru acesta, pe rețelele de socializare, unde afirmă că i s-a făcut o nedreptate tatălui său.

Fiul lui Piedone, mesaj de susținere după ce tatăl lui a fost condamnat la închisoare. Pe cine acuză pentru arestarea edilului

După multiple amânări de pronunțare și șase ani de judecată, dosarul Colectiv a fost tranșat de magistrații Curții de Apel. 65 de oameni au murit în urma incendiului din 30 octombrie 2015, iar judecătorii au dat condamnări între 6 și 11 ani.

Printre cei condamnați se află și edilul Cristian Popescu Piedone care a primit patru ani de închisoare cu executare, iar fiul său tocmai a publicat un mesaj de susținere pentru tatăl său, pe rețelele de socializare.

Vlad Popescu Piedone susține că i s-a făcut o nedreptate tatălui său și că pentru el, este un erou. De asemenea, tânărul precizează că în toată această perioadă, de la tragicul eveniment și până acum, tatăl lui a fost „pedepsit” constant de societate.

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate”, a spus Vlad Popescu Piedone pe Facebook.

Citește și: Declarația scandaloasă a lui Cristian Popescu Piedone după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Ce le-a zis jurnaliștilor

Vlad Popescu Piedone susține că tatăl lui este nevinovat

Fiul edilului condamndat la patru ani după gratii nu s-a oprit aici și susține că tatăl lui este nevinovat. Vlad Popescu Piedone a mai adăugat în mesajul de susținere postat pe Facebook că întotdeauna îl va considera un erou pe acesta.

„Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!” a mai scris fiului lui Cristian Popescu Piedone în încheierea mesajului de susținere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cine îl va înlocui pe Cristian Popescu Piedone la primăria sectorului 5, după ce a primit pedeapsă cu închisoare în cazul Colectiv

Cristian Popescu Piedone s-a predat la Poliţia din Bragadiru

După ce a primit sentința, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, s-a predat, joi, la Secţia de Poliţie din Bragadiru, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Potrivit deciziei instanţei, Piedone a fost condamnat la patru ani închisoare pentru o infracţiune de abuz în serviciu, în legătură cu autorizaţia emisă de Primărie pentru clubul Colectiv şi achitat pentru altă infracţiune de abuz în serviciu.

Înainte de asta, fiind așteptat de jurnaliști în fața locuinței sale, fostul edil a făcut o declarație revoltătoare, în legătură cu decizia magistraților.

(P) Soldat în legiunea străină, omul de afaceri Sebastian Celea pune umărul la ajutorarea ucrainienilor... Zilele libere legale care pică în weekend ar putea fi acordate în zilele lucrătoare care urmează. Ce prevede noul proiec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x