Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Fiul lui Sile Cămătaru, pus sub control judiciar! A fost prins fără permis la volan și a refuzat să i se recolteze probe biologice

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert-Florian Balint, a fost pus sub control judiciar, joi, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis auto şi pentru că a refuzat să îi fie recoltate probe biologice.

Sile Cămătaru și fiul său Albert Balint

UPDATE: Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost pus sub control judiciar, joi, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul de a-i fi recoltate probe biologice, după ce în luna decembrie a fost prins la Găneasa, pe DN 65, conducând un autoturism fără permis, iar la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.

Magistraţii Tribunalului Olt au dispus joi înlocuirea măsurii arestării preventive luată faţă de Albert-Florian Balint cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, până pe 15 martie, inclusiv, potrivit Agerpres.

Totodată, magistraţii au dispus punerea în libertate "de îndată" a inculpatului, cu interdicţia de a părăsi teritoriul României fără încuviinţarea prealabilă a organelor judiciare.

Fiul lui Sile Cămătaru are şi interdicţie de a conduce vreun vehicul. Pe durata controlului judiciar el se va afla sub supravegherea Poliţiei Sectorului 5 din Bucureşti.

Hotărârea de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar este definitivă.

Știre inițială:

Vineri, un șofer a fost prins de poliția din Olt, în timp ce conducea fără permis și sub influența drogurilor. Potrivit unor surse citate de Mediafax, este vorba de fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din Găneasa au oprit, vineri, în trafic, o mașină pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, a condus mașina, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind unul pozitiv. Albert Balint a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice de sânge.

Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt, spun polițiștii.

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, a fost reținut recent cu focuri de armă după ce ar fi înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara.

Citește și: Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat din închisoare. Bărbatul pe care l-a înjunghiat în fața unui club și-a retras plângerea

Recomandari