Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat din închisoare. Bărbatul pe care l-a înjunghiat în fața unui club și-a retras plângerea

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost eliberat după 24 de ore petrecute în spatele gratiilor, întrucât tânărul pe care îl înjunghiase în urmă cu două luni a decis să-și retragă plângerea. 

Fiul lui Sile Cămătaru, eliberat din închisoare. Bărbatul pe care l-a înjunghiat în fața unui club și-a retras plângerea

Albert Balint a fost prins duminică seară, după o urmărire ca-n filme, cu focuri de armă. Ba mai mult, fiul lui Sile Cămătaru a fost prins conducând fără permis de conducere.

Acesta a fost eliberat după 24 de ore de la reținere, întrucât victima sa și-a retras plângerea.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins conducând fără permis duminică seară, el refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor, care l-au urmărit în trafic şi au făcut uz de armă.

Fiul lui Sile Cămătaru, prins conducând fără permis după o urmărire în trafic. Poliţiştii au făcut uz de armă, pentru că a refuzat să oprească

”În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, anunţă Poliţia Capitalei.

Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Poliţiştii au continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical. Bărbatul de 32 de ani a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie. El nu deţine permis de conducere. Surse din anchetă au declarat că este vorba despre fiul lui Sile Cămătaru, Albert.

Recomandari