Antena Căutare

Fiul senatorului Sorina Placinta, cercetat in stare de libertate

Andrei Placinta va eliberat din arest. Judecatorii Curtii de Apel au decis, joi, cercetarea acestuia in stare de libertate.

Andrei Placinta a sustinut in fata magistratilor ca versiunea procurorilor despre scandalul in care a fost implicat este exagerata. Nu a recunoscut ca ar fi vrut sa calce pe cineva cu masina si a povestit ca totul s-a intamplat din dragoste.

In sala de judecata, Andrei Placinta a vorbit despre despartirea de fosta prietena si a lansat o varianta noua: a cautat-o pentru a recupera o datorie. Atunci, a spus Placinta junior, tanara l-a anuntat ca are un nou iubit.

Tanarul a incercat sa demonteze si acuzatiile ca l-a calcat intentionat pe un trecator pe picior cu masina. Andrei a fugit de la locul scandalului dupa ce un trecator a tras asupra lui cu un pistol cu bile de cauciuc.

Tribunalul Bucuresti a decis, in data de 8 decembrie, arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Andrei Razvan Placinta.

Fiul senatorului PDL Sorina Placinta este acuzat de tentativa de omor calificat, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma unui incident petrecut in Capitala.

VIDEO: Elodia, executata silit de CAS... VIDEO! Crestinii ortodocsi sarbatoresc astazi Boboteaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x