Antena Căutare

„Ce se întâmplă la morga din Suceava e de necrezut”. Fiul unui bărbat decedat de Covid-19, dezvăluire cutremurătoare: „Erau 13-14 cadavre acolo”

Ies la iveală noi detalii terifiante despre situația în care se află oamenii din Suceava, din cauza epidemiei de coronavirus. Fiul unui pacient care a decedat a făcut o dezvăluire cutremurătoare!

Un bărbat a dezvăluit faptul că „ceea ce se întâmplă la morga Suceava e de necrezut'”. Omul și-a pierdut tatăl, la scurt timp după ce acesta a fost infectat cu Covid-19.

citește și: Ordonanța militară, lovitură grea pentru medici! Ce măsuri pregătesc autoritățile

SITUAȚIE ȘOCANTĂ LA SUCEAVA

Iată mai jos mărturisirea făcută de bărbatul îndurerat:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: ​„Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții”. Nepoata unui pacient suspect de COVID-19, care a murit în Suceava, dezvăluiri înfiorătoare!

Mai mult decât atât, tot acesta a explicat faptul că practicile celor de la morga din Suceava sunt de-a dreptul uluitoare:

„Toţi au primit diagnostic infecţie cu Covid-19. Din cât am realizat, erau 13-14 cadavre. Nu ştim la ce oră a decedat, în ce secţie, ce diagnostic i s-a pus”, a povestit bărbatul, în exclusivitate la Antena 3.

Oficial! Acestea sunt spitalele și maternitățile în care vor fi îngrijiți pacienții cu coronavirus... Spitalul Universitar, noul Gerota? Mai mulți medici și pacienți ar fi fost infectați cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x