Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

„Ce se întâmplă la morga din Suceava e de necrezut”. Fiul unui bărbat decedat de Covid-19, dezvăluire cutremurătoare: „Erau 13-14 cadavre acolo”

Ies la iveală noi detalii terifiante despre situația în care se află oamenii din Suceava, din cauza epidemiei de coronavirus. Fiul unui pacient care a decedat a făcut o dezvăluire cutremurătoare!

Un bărbat a dezvăluit faptul că „ceea ce se întâmplă la morga Suceava e de necrezut'”. Omul și-a pierdut tatăl, la scurt timp după ce acesta a fost infectat cu Covid-19.

citește și: Ordonanța militară, lovitură grea pentru medici! Ce măsuri pregătesc autoritățile

SITUAȚIE ȘOCANTĂ LA SUCEAVA

Iată mai jos mărturisirea făcută de bărbatul îndurerat:

''Am fost ieri să ridic corpul tatălui meu de la morga Suceava, ce se întâmplă e de necrezut. Au avertizat să nu o să mai fie toaletate cadavrele pentru că e suspiciune de infecţie Covid-19 la toţi pacienţii care au decedat, după care unora dintre ei li s-a emis un certificat de îmbălsămare în care era specificat doar numele şi atât, nu vârstă, nu nimic”, a mărturisit acesta.

citește și: ​„Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții”. Nepoata unui pacient suspect de COVID-19, care a murit în Suceava, dezvăluiri înfiorătoare!

Mai mult decât atât, tot acesta a explicat faptul că practicile celor de la morga din Suceava sunt de-a dreptul uluitoare:

„Toţi au primit diagnostic infecţie cu Covid-19. Din cât am realizat, erau 13-14 cadavre. Nu ştim la ce oră a decedat, în ce secţie, ce diagnostic i s-a pus”, a povestit bărbatul, în exclusivitate la Antena 3.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro