Antena Căutare

Flaviu a murit în accident. Părinții i-au donat organele, iar acum mama îi invită pe cei salvați la nunta celuilalt copil

S-a stins subit, pe când avea doar 26 de ani, într-un accident stupid, chiar sub ochii prietenilor. Flaviu a fost plâns cu lacrimi amare și condus pe ultimul drum de oamenii dragi, de sora lui și de părinți, care au decis, însă, să-i doneze organele. Trei persoane trăiesc astăzi datorită mamei băiatului, care are o dorință. Celălalt copil rămas în viață, surioara dragă a lui Flaviu, se mărită și vrea să-l aibă alături, prin oamenii care îi poartă organele, pe fratele ei.

S-a stins subit, pe când avea doar 26 de ani, într-un accident stupid, chiar sub ochii prietenilor. Flaviu a fost plâns cu lacrimi amare și condus pe ultimul drum de oamenii dragi, de sora lui și de părinți, care au decis să-i doneze organele. Trei persoane trăiesc astăzi datorită mamei băiatului, care are acum o dorință. Celălalt copil rămas în viață, surioara dragă a lui Flaviu, se mărită și vrea să-l aibă alături, prin oamenii care îi poartă organele, pe fratele ei.

“Să simt că este și fratele ei alături de ea în cel mai frumos moment”, este mărturia dureroasă a mamei lui Flaviu. Familia este din Oradea și în 2013 afla vestea că și-a pierdut unul dintre copii, în urma unui banal accident.

Flaviu s-a dus cu mașina, împreună cu doi prieteni, la Roșia Montană. Potrivit Libertatea, la urcare, pe serpentine, tânărul s-ar fi legat cu o frânghie de spatele mașinii, pentru ca prietenul lui care conducea să îl tragă, povestește mama.

Flaviu a murit în accident. Părinții i-au donat organele, iar acum mama îi invită pe cei salvați la nunta celuilalt copil

(*Mama lui Flaviu)

La un moment dat, lui Flaviu i-a alunecat placa de sub picioare și a căzut pe spate. Tânărul purta cotiere și genunchiere, dar nu și cască. S-a lovit grav la cap.

Flaviu a ajuns în comă cu hematom pe creier. Nu a putut fi salvat

Flaviu a ajuns în comă la Spitalul Județean Oradea, mai notează sursa citată, care a relatat pe larg subiectul. Medicii i-au spus mamei că băiatul a avut un hematom la creier și că nu mai poate fi salvat. Mai târziu au întrebat-o dacă este de acord cu donarea organelor lui Flaviu.

”Eu sunt, dar trebuie să mă consult și cu soțul, care e în Spania”, a răspuns femeia. Cei doi au fost de acord, iar trei tineri au primit ficatul și câte unul dintre rinichii copilului lor.

Legea interzice să fie cunoscuții pacienții care primesc organele donate

”Aș vrea să îi invit la nunta fetei. Măcar la cununia civilă și la preot, dacă nu vor la masă, să nu creadă că vreau să îmi pună bani. Să simt că este și fratele ei alături de ea în cel mai frumos moment”, spune mama lui Flaviu. Nu îi cunoaște, dar și-ar dori.

”Nu aș vrea decât o îmbrățișare, să știu că la ei e ceva de la copilul meu.” Flaviu, despre care mama spune că ”avea un suflet de aur”, ar fi avut astăzi 32 de ani, mai scrie Libertatea. Nunta surorii lui, la care sunt invitați cei care au primit rinichii și ficatul lui, este pe 20-21 septembrie 2019, la Cluj-Napoca.

Un nou joc mortal circulă pe net! Tineri filmați în timp ce înghit ambalaje din plastic și cutii de carton... Minune înainte de Paște! Un tată de 24 de ani a primit o inimă nouă, în urma unui transplant: "Am crezut în Dumneze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x