Antena Căutare

Un nou joc mortal circulă pe net! Tineri filmați în timp ce înghit ambalaje din plastic și cutii de carton

După Balena Albastră și Momo Challenge, un nou joc periculos, care poate aduce moartea subită, îi atrage în capcană pe adolescenți. Jocul constă în a accepta provocarea și a mânca ambalaje de plastic, cutii de carton și fructe cu tot cu coajă, filmându-se și apoi postând clipurile pe internet.

După Balena Albastră și Momo Challenge, un nou joc periculos, care poate aduce moartea subită, îi atrage în capcană pe adolescenți. Jocul constă în a accepta provocarea și a mânca ambalaje de plastic, cutii de carton și fructe cu tot cu coajă, filmându-se și apoi postând clipurile pe internet.

Noul trend extrem de periculos poate provoca decesul, spun medicii, mai ales din pricina plasticului care ajunge în stomac și cauzează probleme majore la nivel digestiv.

”Adolescența are un specific aparte. Pe lângă fenomenul de imitare, sunt copii care au un comportament specific, care sunt foarte vulnerabili. Provocările tinerilor pot fi sub toate formele. E doar o chestiune de modă. Trebuie să avem grijă ca alte comportamente complet distructivă să nu ajungă să fie făcute de copii noștri. Trebuie să îi veem, să îi vorbim și să îl avem aproape”, a spus psihologul Mirela Zivari, la Antena 3.

Sâmbăta lui Lazăr 2019 pică azi! Ce nu ai voie să faci: ce să dai de pomană... Flaviu a murit în accident. Părinții i-au donat organele, iar acum mama îi invită pe cei salvați la nunta celuilalt copi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x