Flick Domnul Rimă a vorbit în direct cu o prietenă diagnosticată cu noul virus: ”Am început să tușesc!”

Flick Domnul Rimă, cunoscutul DJ de la Radio ZU, a stat de vorbă, în direct, pe Instagram, cu un pacient diagnosticat cu COVID-19. O tânără de doar 23 de ani, internată într-un spital din Capitală, care are norocul să facă o formă uşoară a bolii. Fata s-a întors la începutul lunii din Spania, ţară care avea, la acea vreme, un singur caz confirmat de Coronavirus. Tânăra a povestit, în direct, despre simptome, evoluţia bolii, dar şi despre tratament. 

”Păi duminică am simţit că am răcit, eu m-am întors pe 9 martie din Barcelona. Acum nu se ştie dacă e de acolo sau nu, pentru că celelalte persoane cu care am fost sunt bine şi nu au avut nimic.”, a povestit ea.

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: De miercuri, restricțiile de circulație se aplică și pe timp de zi. Ieșirile din casă, doar cu aviz

De asemenea, tânăra a dezvăluit și cu ce simptome s-a confruntat: ”Cam la o săptămână după, m-am întors luni şi duminică am răcit, am început să tuşesc şi să-mi curgă nasul, cam două zile, după am rămas cu tusea, dar mult mai rară.”, a mai spus ea, dezvăluind că nu s-a confruntat cu febră.

”Da, am avut avantajul vârstei şi faptul că în rest sunt sănătoasă, nu am alte probleme de sănătate.”, a mai povestit ea.

Tânără infectată cu noul coronavirus, plimbată printre secții la Botoșani, după un diagnostic greșit. Zeci de persoane sunt acum în pericol

”Ieri mi au făcut o radiografie la plămâni şi mi au mai luat un test şi în seara asta ar trebui să vină rezultatul să vedem dacă este negativ.Dacă iese negativ mi se mai ia un test şi trebuie să iasă şi el negativ, la distanţă de 24 de ore.”, a mai explicat tânăra.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri