Antena Căutare

Suceava, din nou în alertă! Cadre medicale infectate "pe capete" cu coronavirus, de pacienți aduși din alte județe: "Nu sunt testați"

Un nou focar de coronavirus a izbucnit în județul Suceava. 24 de cadre medicale, medici, asistente, infirmiere, brancardieri de la Spitalul Municipal Rădăuţi, au fost confirmate pozitiv cu Covid-19 și internate în unitatea medicală.

Suceava, din nou în alertă! Cadre medicale infectate "pe capete" cu coronavirus, de pacienți aduși din alte județe: "Nu sunt testați"
Cadre medicale infectate de pacienți aduși din alte județe, la spitalul din Rădăuți. Foto ilustrativă | Hepta

Cele mai multe cadre medicale sunt de la secţiile ATI şi Chirurgie și au fost confirmate pozitiv la SARS-CoV-2, a declarat, luni, managerul unităţii Traian Andronachi.

Medicii și asistentele, infectați de pacienți aduși din alte județe și netestați

Managerul spitalului a spus că majoritatea sunt asimptomatici, nu prezintă forme severe de boală şi crede că ar fi putut fi putut fi infectaţi de la pacienţi direcţionaţi de la alte spitale din judeţ, care nu au fost testaţi.

Citește și: Premierul Orban, declarații de ultimă oră: ”Trecem de la stare de alertă la alertă maximă! Putem institui și reguli mai stricte!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili modul în care s-a produs îmbolnăvirea celor 23 de cadre medicale.

Citește și: Când vine nota de plată pentru ”euforia” din weekend. Alexandru Rafila, noi declarații: ”În șapte zile vom afla dacă avem probleme!”

De la începutul evoluţiei COVID-19, în Spitalul Municipal Rădăuţi s-au mai îmbolnăvit, în diferite perioade timp, alte 27 de cadre medicale.

Cum stabilesc poliţiștii amenzile pentru cei care nu poartă mască! Cine scapă cel mai ieftin și cine poate plăti până la... Ce trebuie să facă o persoană care se întoarce acum în țară, pentru a scăpa de carantină. Informații privind izolarea la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x