Antena Căutare

Încă un focar de coronavirus în România. Zeci de cadre medicale și pacienți, confirmate pozitiv cu COVID-19

Încă un focar de coronavirus a fost descoperit în România Este vorba despre Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde 28 de persoane, 13 pacienți și 15 cadre medicale, au fost depistate pozitiv pentru COVID-19. 

Încă un focar de coronavirus în România. Zeci de cadre medicale și pacienți, confirmate pozitiv cu COVID-19

Managerul spitalului, Lucian Eva, a precizat că toate cadrele medicale diagnosticate reveniseră din tura liberă, după 14 zile în care ar fi urmat să stea izolate.

Conform acesteia, toate cele 15 cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 reveniseră din tura liberă. Majoritatea sunt asistente medicale și medici rezidenți.

Când vine al doilea val de coronavirus. Avertismentul sumbru lansat de un expert: ”E mai aproape decât ne așteptăm!”

La acest moment, în unitatea medicală sunt confirmate 28 de cazuri de coronavirus - 15 cadre medicale și 13 pacienți. Ultimele 17 cazuri - 4 cadre medicale și cei 13 pacienți - au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore.

"Începând de astăzi Spitalul de Neurochirurgie lucrează în regim de urgenţă. Avem o anchetă în desfăşurare şi încercăm să luăm toate măsurile necesare de depistare a virusului COVID-19 şi de stopare a răspândirii acestuia. Până în acest moment am testat 200 de persoane la nivelul spitalului, iar 28 din acestea sunt pozitive. Continuăm testarea şi retestăm acolo unde este cazul", a declarat Lucian Eva.

Coronavirus în România, 23 mai 2020. Live Update. Numărul de noi îmbolnăviri cu COVID-19 continuă să scadă. Peste 11.000 de persoane s-au vindecat

Conform sursei citate, Secţia de Neurochirurgie I va fi închisă pentru dezinfecţie şi vor fi refăcute circuitele. În acelaşi timp, se continuă testarea tuturor pacienţilor şi a personalului medical.

Managerul spitalului a mai spus că focarul din spital a izbucnit la jumătatea lunii, până în 14-15 mai neînregistrându-se niciun caz de coronavirus.

Ce se întâmplă cu elevii,dacă în dimineața examenelor, au temperatura de 37,4 grade? Soluția găsită de autorități ... Cine este femeia care a fost bătută cu bestialitate de fiica ei. Nu era prima dată când era lovită: ”Ne-a zis că a căzut...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x