Căutare Live

Folosești aplicaţii de dating? Uite cum te pot lăsa fără bani! Sunt farsa momentului

Folosești aplicaţii de dating? UIte cum te pot lăsa fără bani! Sunt farsa momentului!

Aplicaţiile de întâlniri amoroase vă pot distruge imaginea şi vă pot goli conturile! O spun clar poliţiştii, care avertizează că acestea sunt pline de roboţi, al căror scop este să păcălească foarte uşor utilizatorii. Aşa că, dacă sunteţi abordaţi de persoane care arată spectaculos în pozele de profil, nu vă grăbiţi să le spuneţi totul. Şi sub nicio formă nu intraţi pe link-urile pe care vi le trimit.

Din ce în ce mai naturali, roboții meniți să îi seducă pe cei care își caută jumătatea on-line se ascund în spatele unor profiluri extrem de atrăgătoare. Inițiază adesea conversații pe teme amoroase și folosesc poze furate de pe paginile unor persoane reale.

Specialistii spun ca cea mai buna cale de a ne da seama daca stam de vorba cu un om sau cu un robot este sa ii adresam intrebari cat mai specifice sau legate de viitor. Precum: ai auzit ca va ploua weekendul viitor? De cele mai multe ori un robot nu va stii sa raspunda coerent la o astfel de intrebare 30,08

Mesajele CG2 repetitive sau aparent irelevante ar trebui să ne dea de gândit. La fel și mesajele în limba engleză sau răspunsurile venite instantaneu. Site-urile și aplicațiile de matrimoniale nu sunt singurele afectate: în primele SCRIS PE ECRAN 3 luni ale acestui an cea mai mare rețea de socializare din lume a închis peste două miliarde de conturi false.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Incident la o şcoală din Timişoara, unde un bărbat a intrat în baia fetelor...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri