Căutare Live

Incident la o şcoală din Timişoara, unde un bărbat a intrat în baia fetelor

Un bărbat a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, fiind găsit acolo de o elevă de clasa I. Poliţia a fost imediat anunţată, iar poliţiştii îl caută pe individ.

Potrivit inspectorului - şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, bărbatul a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, după prima pauză.

„Din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8.50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori îşi strângeau materialele de construcţii, a pătruns un individ neidentificat. Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anume sală. Pentru că fetele nu au reuşit să obţină o informaţie corectă şi să îi indice sala, acestea au renunţat şi s-au dus spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune, cu fetiţa care ceruse în timpul orei voie pentru a merge la toaletă şi a povestit, ulterior, copilul…că a intrat un hoţ în baie”, a declarat Aura Danielescu.

Potrivit acesteia, Poliţia a fost chemată imediat de directorul unităţii, iar amenii legii cercetează incidentul.

La Colegiul Vidu sunt echipaje de Poliţie şi delegaţi ai Inspectoratului Şcolar.

Sursa : news.ro

Folosești aplicaţii de dating? Uite cum te pot lăsa fără bani! Sunt farsa momentului... Suciu: Cred că este inadmisibil ca în prima şedinţă de guvern să confunzi execuţia bugetară cu facturi neplătite. Da, do...
Ultimele știri