Antena Căutare

Fostul director al Termoelectrica, Ioan Ungureanu, arestat pentru 29 de zile

Fostul director general al Termoelectrica, Ioan Ungureanu, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Alaturi de Ungureanu, au fost arestati un executor judecatoresc si doi avocati.







Rocosanu este acuzat de inselaciune, fals intelectual, uz de fals, asociere in vederea savarsirii de infractiuni, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Avocatul Voicu este acuzat de inselaciune in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea, asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

In acelasi timp, Ionas este invinuit pentru inselaciune, fals in declaratii, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea, in forma continuata.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

VIDEO! Incendiu puternic la trei case in Chitila... Bercea Mondial vrea sa fie eliberat pentru ca sufera de claustrofobie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x