Antena Căutare

Bercea Mondial vrea sa fie eliberat pentru ca sufera de claustrofobie

Bercea Mondialu' vrea sa fie eliberat pentru ca este...claustrofob. Este ultima incercare a avocatilor sai de a-l scapa din arestul preventiv. Intre timp, procurorii se intreaba cum a reusit Bercea sa obtina un permis de conducere, din moment ce este analfabet. Si i-au mai facut un dosar. Are 11 vile doar in Slatina si un castel in Draganesti-Olt. Pana si masina lui este un conac pe roti. Este si normal ca seful banilor sa aiba probleme de acomodare intr-o celula de cativa metri patrati. Medical, se numeste claustrofobie. Cu asta vor sa mearga avocatii mondialului la instanta.



Procurorii s-au apucat deja de celelalte dosare. Intr-unul dintre ele incearca sa descopere cum a obtinut Mondialul permisul de conducere in urma cu 21 de ani. Anchetatorii au observat ca Bercea nu stia sa-si scrie declaratia. Noua ne-a demonstrat ca nici cu cititul nu se descurca prea bine.

Mondialul, asa claustrofob, ar putea fi anchetat, din nou, pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar in care este acuzat ca a inselat statul cu 3 milioane si jumatate de euro.

In urma cu trei ani, ancheta a fost intrerupta chiar de Bercea, care a intrat in biroul anchetatorilor sai cu o sabie in mana. Judecatorii vor decide daca Bercea va fi eliberat pentru ca... nu se simte in largul sau la inchisoare.



Foto: Intactimages

Fostul director al Termoelectrica, Ioan Ungureanu, arestat pentru 29 de zile... Autostrada Bucuresti - Pitesti este gaurita pe 87% din suprafata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x