Antena Căutare

Fostul staret de la Tanacu, eliberat pentru buna purtare

Fostul staret al manastirii Tanacu va fi eliberat maine din inchisoare. Daniel Petru Corogeanu a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru uciderea maicutei Irina Cornici intr-un ritual de exorcizare. A ispasit pana acum doar doua treimi din pedeapsa.

Decizia judecatoriei Vaslui de a-l elibera pe fostul staret de la Manastirea Tanacu cu 3 ani mai devreme este motivata de comportamentul exemplar al acestuia.

El nu a fost niciodata sanctionat disciplinar, ba chiar a fost recompensat de mai multe ori cu suplimentarea drepturilor la parchet si vizita.

Petru Corogeanu este ultimul din randul exorcistilor de la Tanacu ramas dupa gratii. Cele trei maicute condamnate la cinci ani de inchisoare pentru ca l-au ajutat au fost eliberate conditionat in urma cu un an, dupa ce si-au ispasit trei sferturi din pedeapsa.

Maica stareta de la manastirea Tanacu a fost si ea eliberata conditionat la inceputul lunii iulie a acestui an, tot pentru buna purtare.



Foto: Intact Images

Speranta de viata pentru persoanele infectate cu HIV a ajuns la 50 de ani... Directorul unei firme de transport din Sibiu, gasit spanzurat intr-o padure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x