Antena Căutare

Poze Fotografii 2018. Top 7 fotografii de nuntă Ziua Mondială a Fotografiei

Poze Fotografii 2018. Top 7 fotografii de nuntă Ziua Mondială a Fotografiei. Fotografiile pozele de nuntă sunt memorabile, ele fac parte din Albumele de Familie, deopotrivă Familii de oameni obișnuiți și Familii Regale.

Poze Fotografii 2018. Top 7 fotografii de nuntă Ziua Mondială a Fotografiei Galerie
Poze nuntă | Dan Mihai Lupescu

Imortalizarea momentelor unice din viața unui om implică o responsabilitate foarte mare pentru un fotograf. De aceea, pentru realizarea unor fotografii de nuntă inedite este nevoie de multă migală , atenție sporită și foarte multă răbdare. Toate acestea trebuie să fie însoțite de tehnici și reguli ce trebuie aplicate. Fotografiile de nuntă ale unui cuplu trebuie să surprindă mereu momentele pline de emoție dintre mire și mireasă, acestea rămânând cele mai de preț amintiri din ziua lor specială.

Un fotograf profesionist trebuie să știe cum să înrămeze cele mai frumoase zâmbete, lacrimile de bucurie, privirile dintre miri atunci când se întâlnesc, fericirea părinților, emoția de pe chipul tinerilor când rostesc acel mult așteptat “da”, cununia religioasă și petrecerea ce o precedă.

Tipuri de fotografii de nuntă

Fotografiile de nuntă se împart în cinci categorii:

- Fotografia de nuntă de studio

Acest tip de fotografie de nuntă se rezumă la programarea cuplurilor căsătorite într-un studio foto profesionist. De asemenea, fotografii apelează la ajuorul unor hairstyliști și a unor specialiști în make-up. Mirii trebuie să aibă mai multe schimburi de haine, iar decorurile se schimbă de mai multe ori.

- Fotografia de nuntă în stil fashion

Genul de fotografie de nuntă în stil fashion arată ca și când ar fi desprinse de pe paginile unei reviste. Ele surprind spontaneitatea și naturalețea cadrului, dar totodată, îmbină aceste instantanee cu imaginile care apar în revistele de modă. Pentru acest stil de fotografie nu trebuie să uităm de procesul de editare care oferă o notă de dramatism și emoție pozei. Marturii nunta rame foto!

- Fotografia de nuntă tradițională

Fotografia de nuntă tradițională îl ajută pe fotograf să aibă un control mai mare asupra ceremoniei. Imaginile obținute sunt unele clasice.

- Fotografia de nuntă contemporană

Acest stil de fotografie de nuntă reprezintă opusul celei tradiționale. Fiecare cadru surprins cu tânărul cuplu trebuie să spună o poveste privitorului. Atsfel, fotograful reușește să pună în valoarea emoția și atmosfera zilei respective. Chiar și peste ani, când cuplul va privi fotografiile, va putea să restrăiască momentele aproape cu aceeași intensitate.

- Fotografia de nuntă în stil fotojurnalistic

Fotografia de nuntă de genul fotojurnalistic se focusează pe surprinderea frumuseții în cadre. Pozele concentrează naturalețea cuplului, fără interacțiunea fotografului și a indicațiilor acestuia. Fotografiile sunt făcute rapid, cu lumina unui bliț, surprizând armonia și bucuria din ochii cuplului.

Top 7 fotografii de nuntă

Acest top de fotografii de nuntă urmărește să ofere privitorilor o nouă perspectivă asupra celui mai important eveniment din viața unui cuplu. Ceea ce contează cu adevărat atunci când privești fotografiile de nuntă este să îți transmită emoția pe care ai simțit-o în ziua cea mare.

Fotografiile din albumul de nuntă, pe lângă faptul că surprind toți invitații și petrecerea în sine, trebuie să înrămeze momentele de neuitat din ziua nunții. Pozele trebuie să se lege ca într-o poveste, punând în valoare una dintre cele mai importante file din cartea vieții mirilor.

Sursă foto: Dan Mihai Lupescu, Dan Mihai Lupescu, Dănuț Moldoveanu, fotografii-nunta-iasi.blogspot.ro, fotografii-nunta-iasi.blogspot.ro, Marius Pavel, laurentiunica.ro

146 de ani de la nașterea lui Traian Vuia, pionier al aviației mondiale... Modificare ATIPICĂ! Ce se va întâmpla cu Dunărea în zilele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x