Fotografii inedite de la nunta lui Gheorghe Dincă au fost făcute publice. Cum arăta criminalul din Caracal în tinerețe

Gheorghe Dincă obișnuia să ducă o viață simplă și liniștită, iar tinerețea l-a prins lângă cea care i-a devenit soție. Imagini în premieră cu nunta criminalului din Caracal!

Gheorghe Dincă în tinerețe, la propria nuntă

Captură Antena 3

Radu Tudor a prezentat, la Antena 3, fotografii în premieră naţională cu Gheorghe Dincă în tinereţe, de la nunta sa.

Citește și: Fiul lui Gheorghe Dincă s-a predat la poliție după ce a agresat mai mulți jurnaliști

Judecătorii au prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Dincă

Tribunalul Bucureşti a prelungit, marţi, cu 30 de zile, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal.

În aceste ultime 30 de zile, DIICOT trebuie să finalizeze ancheta şi să-l trimită în judecată pe Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a recunoscut crimele

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri