Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Fratele lui Emi Pian, dezvăluiri cutremurătoare la înmormântarea fostului lider al clanului Duduianu! "Au vrut să mă omoare și pe mine"

Fratele lui Emi Pian a făcut declarații cutremurătoare, chiar în timpul funeraliilor interlopului.

Înmormântarea lui Emi Pian

antena3.ro

Fratele Emi Pian a făcut dezvăluiri cutremurătoare chiar în timp ce interlopul, fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum.

Acesta a spus că, în urmă cu trei ani, cei care l-au ucis pe fratele lui au vrut să facă același lucru și cu el, conform RomâniaTv.

Fratele lui Florin Mototolea nu a știut sa precizeze, însă, dacă interlopii au vrut să se răzbune, dar a subliniat faptul că ar fi fost premeditată crima fratelui sau. Ca argument aduce faptul că și lui i s-a dorit moartea, doar că nu s-a reușit.

Ce legătură exista între Ina de la "Mireasa" și clanul Duduienilor al cărui lider era Emi Pian!

”Nu știu dacă a fost de răzbunare, asta nu știu… Dar știu că, în urmă cu trei ani, au vrut să mă omoare și pe mine. Asta s-a întâmplat prima dată, acum trei ani. Eram la o petrecere acum trei ani, au vrut să mă omoare pe la spate, uitați (își arată semnul pe gât) dar au fugit, până la urmă. Acum au reușit! Totul pleacă de la bani”, a dezvăluit cel care acum își plânge fratele ucis în noaptea de luni spre marți.

Ce sumă fabuloasă a primit fratele lui Emi Pian de la clanul adveers

Fratele defunctului a mai spus că i s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura cu care s-a ales atunci când rivalii ar fi vrut să-l omoare, în urmă cu trei ani.

Florin Salam a ajuns la înmormântarea lui Emi Pian! Ce gest a făcut manelistul în memoria interlopului decedat

”La noi nu există Stabor… Uite, mie mi s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura asta pe care o am aici, dar nu am luat niciun ban. Iar pentru fratele meu nu există nicio sumă care să ne fie dată! Noi avem bani, avem tot ce ne trebuie, am muncit pentru asta, ne-am chinuit, nu am făcut banii cu droguri! Să vină cineva și să spună: mă, ai tâlhărit, ai furat, ai spart! Eu am făcut pușcărie pentru permis, nu pentru altceva!”, a mai spus fratele lui Emi Pian, conform sursei precizate.

Emi Pian a fost înmormântat duminică

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost depus duminică dimineaţă la capela Bisericii Sfânta Parascheva. Pe tot drumul de la locuinţa interlopului până la biserică, cortegiul funerar a fost însoţit forțele de ordine.

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

Aproximativ 100 de persoane au însoţit maşina mortuară, iar familia a cerut celor care vor să-şi ia adio de la Emi Pian să meargă direct la cimitir, unde cei prezenţi au aruncat cu petale de flori si l-au aplaudat pe interlop, în timp ce-i scandau numele.

La înmormântare a fost si Florin Salam, care a cântat cântece de jale, în memoria lui Emi Pian.

Și Sorin Copilul de Aur a cântat la căpătâiul lui Emi Pian, înainte de a fi înmormântat, iar versurile sale au stârnit multe lacrimi în rândul celor prezenți.

Recomandari