Apar noi informații despre fratele lui Mirel Rădoi! Ce se întâmplă acum cu bărbatul care s-a aruncat de la etajul patru

 

Mihai Rădoi, fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi a fost transferat, marţi, la Timişoara, după ce în cursul zilei de luni a căzut de la etajul patru al blocului din Drobeta Turnu Severin în care locuieşte cu soţia.

Ies la iveală informaţii noi despre tentativa de sinucidere a fratelui lui Mirel Rădoi. A ajuns desfigurat la spital

Transferul s-a făcut la cererea familiei, astfel că marţi, o ambulanţă l-a adus pe Mihai Radoi de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin la Spitalul Judeţean Timişoara.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost operat luni seară de medicii din Mehedinţi. El a suferit mai multe fracture la picioare şi la bazin.

Dramă cumplită în familia lui Mirel Rădoi! Fratele său s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin!

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa, luni la amiază, că un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin. De urgenţă, la locul indicat au ajuns echipajele de salvare, dar şi poliţiştii, care l-au identificat pe bărbat, acesta fiind fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi, conform News.ro. 

Mirel Rădoi a ajuns la spitalul în care este internat fratele său

Vecinii le-au spus poliţiştilor că bărbatul şi soţia acestuia nu se mai înţelegeau şi se aflau în pragul divorţului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI