Antena Căutare

Fratele unui procuror, retinut de DIICOT pentru camatarie

Fratele unui procuror si alte persoane au fost retinute, joi, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organzata si Terorism (DIICOT), pentru camatarie la Craiova, in afacerile oneroase fiind introdusi 250.000 de euro, sustin surse judiciare.

Alin Constantin - fratele procurorului de la Parchetul Judecatoriei Cornetu, Luis Constantin - este implicat in acest caz de camatarie, au confirmat, sursele citate.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Craiova au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor Constantin Alin si Constantin Tudor, din municipiul Craiova, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si santaj, informeaza, intr-un comunicat de joi, DIICOT.

Concret, Alin Constantin, Tudor Constantin si Maria Constantin ar fi santajat-o pe partea vatamata D.S., din municipiul Craiova, "pentru ca in contul unui imprumut de 95.000 euro, sa ramburseze suma totala de 340.000 euro ori sa constituie in favoarea inculpatilor garantii imobiliare cu privire la anumite imobile, desi anterior partea vatamata platise suma de 240.000 euro".

In urma amenintarilor cu moartea la adresa sa si a familiei sale, partea vatamata a fost nevoita sa ipotecheze in favoarea acestora a unui imobil si sa incheie contract de vanzare-cumparare pentru alte doua imobile, actele fiind intocmite pe numele inculpatului Tudor Constantin si a invinuitei Maria Constantin.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Craiova au solicitat Tribunalului Dolj arestarea preventiva a inculpatilor, pentru 29 de zile.

VIDEO! Bataie cu pumni si picioare in centrul orasului Iasi... Luminile de sarbatori din Capitala, aprinse in ajun de Mos Nicolae...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x