Antena Căutare

Luminile de sarbatori din Capitala, aprinse in ajun de Mos Nicolae

Luminile de sarbatori vor fi aprinse in Capitala in ajun de Mos Nicolae, a anuntat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a promis bucurestenilor si alte surprize, insa in functie de bugetul de austeritate de anul acesta.

"Pe 5 decembrie, in ajun de Mos Nicolae, vom aprinde luminile in Capitala. Promit bucurestenilor foarte multe surprize, insa daca acestea sunt neplacute, nu sunt de la mine", a spus Sorin Oprescu intrebat ce pregateste municipalitatea pentru sarbatorilor de iarna.

Edilului sef a precizat ca municipalitatea va incerca "sa pastreze o normalitate in conditiile unui buget de austeritate".

Programul sarbatorilor de iarna nu a fost facut public de Primarul Capitalei care a precizat ca acesta va fi anuntat inainte de inceperea lor.

In privinta programului organizat de Ziua Nationale a Romaniei, Oprescu a spus ca "municipalitatea se incadreaza in cadrul festiv organizat la nivel national", scopul principal fiind ca orasul sa fie aranjat si curat cu ocazia acestei zile.

Fratele unui procuror, retinut de DIICOT pentru camatarie... Cazul FNI: Nicolae Popa, extradat in Romania, in decembrie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x