Antena Căutare

UPDATE! Fratii Mararu, arestati preventiv pentru 29 de zile

Fratii Bogdan si Razvan Mararu au primit mandat de arestare pentru urmatoarele 29 de zile, pentru instigare la tentativa de omor calificat, dupa ce anchetatorii au stabilit ca acestia l-au platit pe Vitalie Proca sa-l ucida pe Ioan Dumitru Mironescu, pentru a se razbuna, informeaza Antena 3

UPDATE 15.30 Intr-un comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei se arata ca, in toamna lui 2012, cei doi l-au instigat si i-au acordat sprijin inculpatului Proca Vitalie, pentru a-l ucide pe Ioan Dumitru Mironescu.

Astfel, arata anchetatorii, Proca l-a urmarit pe I. M. N. R., pe care l-a confundat cu adevarata persoana vizata (Mironescu), iar in seara zilei de 26 noiembrie 2012, dintr-un autoturism, a tras asupra acestuia mai multe focuri de arma.

Potrivit sursei citate, fratii Mararu au luat hotararea de a-l ucide pe Ioan Dumitru Mironescu, ca act de razbunare impotriva acestuia, i-au procurat si remis lui Proca autoturismul marca Audi A6 folosit la comiterea faptei si i-au platit acestuia o suma de bani, in vederea savarsirii infractiunii.

Pare greu de crezut, dar fratii Mararu si Puiu Mironescu, rivalul lor de moarte au fost candva cei mai buni prieteni. Relatiile s-au stricat in 2005, pe cand se aflau intr-o vacanta in Egipt. Cei trei au inceput sa se certe de la banii imprumutati cu camata, dintre care 40.000 de euro ii apartineau lui Mironescu. Interlopul si-a cerut partea inapoi si a primit-o, insa de-atunci si unii si altii si-au jurat razbunare.

"In luna decembrie 2005, a fost incendiat un autoturism marca Audi A8 de-al lui Gheorghe Mararu. Iar in luna ianuarie 2006, acesta a fost agresat de un individ necunoscut. Tot in acea perioada, au fost incendiate o pensiune si un alt autoturism al lui Mararu Bogdan-Anton", scrie in Referatul Procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti

Razbunarile sangeroase au continuat. In luna octombrie, fratii Mararu au luat legatura cu Vitalie Proca, un mercenar moldovean, sa il ucida pe Mironescu. S-au ocupat de tot: procurarea unui autoturism pentru savarsirea acestei fapte, plata unei sume de bani precum si oferirea sumei necesare pentru localizarea victimei in vederea savarsirii tentativei de omor.

Doar ca asasinul platit a confundat tinta si a tras cu un Kalasnikov intr-un tanar care locuia in acelasi cartier cu victima.

"Locuinta partii vatamate este situata foarte aproape de locuinta lui Mironescu Ioan Dumitru. Blocurile sunt similare ca arhitectura, colorit. Autoturismele celor doi prezinta deasemenea similaritati", se mai arata in acelasi referat.

Inainte si dupa atac, fratii Mararu au tinut tot timpul legatura cu asasinul platit prin intermediul unui barbat din Republica Moldova. Individul nu a fost inca audiat.

Prognoza meteo pana pe 25 februarie... Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de liposuctie a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x