Antena Căutare

Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de liposuctie a murit

Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de liposuctie a murit, aseara. Tanara era tinuta in viata doar de aparate de luna trecuta, cand trecuse printr-o interventie estetica intr-o clinica privata din Galati.

Medicii spun ca femeia a facut stop cardio-respirator si in ciuda tuturor eforturilor, nu au mai putut sa o resusciteze. Autopsia va stabili exact cauza mortii, dar va mai trece ceva timp pana atunci deoarece Parchetul s-a autosesizat si a trimis un procuror sa asiste la autopsie.

Familia femeii il acuza de malpraxis pe medicul de la clinica din Galati care a operat-o. Rudele au depus deja plangere la Colegiul Medicilor.

Tragedia s-a intamplat dupa ce femeia de 36 de ani a facut o operatie de liposuctie. Dupa cateva zile, s-a intors insa la medic cu dureri cumplite. A fost anuntata ca are o infectie grava si a fost trimisa la spital. Starea ei s-a agravat si a intrat in coma dupa scurt timp.

UPDATE! Fratii Mararu, arestati preventiv pentru 29 de zile... Sotia lui Dinu Patriciu cere ajutor de la stat, in procesul de partaj: Taxele judiciare ajung la 70 de milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x