Antena Căutare

Fumatul va fi interzis in spatiile publice inchise!

Potrivit unui proiect adoptat cu amendamente in Comisia de sanatate a Senatului, fumatul ar putea fi interzis in spatiile publice inchise, cu exceptia penitenciarelor, iar fumatorilor le-ar putea fi destinate baruri si discoteci speciale, hotararea a fost consfintita cu aburul unei tigari electronice a unui senator participant la sedinta comisiei.



Un amendament adus propunerii legislative permite fumatul in baruri, discoteci, restaurante si alte unitati cu destinatii similare, organizate exclusiv pentru fumatori, cu o suprafata maxima de 150 mp si unde nu vor avea acces tinerii care nu au implinit varsta de 18 ani.

Senatorul PDL Tudor Udristoiu, care in timpul sedintei a fumat folosind o tigara electronica, a afirmat ca in cazul in care acest proiect va fi adoptat el ar putea ajunge in situatia de a nu mai participa la lucrarile comisiei.

Propunerea legislativa de modificare a Legii 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, care va fi dezbatura de Senat in calitate de prima Camera sesizata, o are ca initiator pe Manuela Mitrea, deputat PSD.

Citeste si Jurnalul

FOTO: Epa/ Intact Images

Basescu: Fanus Neagu, simbolul unei generatii care a asumat literatura ca expresie a libertatii... Postarita din Timisoara, jefuita si batuta: Hotii au fugit cu 36.000 de lei, bani de pensii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x