Antena Căutare

Fundata: Sotia capitanului roman decedat in accidentul de elicopter a suferit un soc

Sotia capitanului Stefan Claudiu Dragnea, militarul aflat in elicopterul prabusit in judetul Brasov, gravida in cinci luni, a suferit un soc la aflarea vestii, sustin rudele barbatului din comuna doljeana Poiana Mare, care mai spun ca nu au fost anuntate oficial despre decesul militarului.

Ion Dragnea, tatal capitanului Stefan Claudiu Dragnea (31 ani), afirma ca a aflat despre incidentul aviatic de la o ruda, care este de asemenea pilot.

"Pe noi ne-a anuntat un verisor, pilot si el la Bucuresti despre accidentul din Brasov. Acum doua saptamani a fost ultima data acasa. Nu ne-a anuntat nimeni oficial nimic. Speram intr-o minune si sa fie gasit in viata. El a facut scoala de aviatie la Brasov, ca acum sa se intample aceasta nenorocire acolo", a declarat Ion Dragnea, tatal militarului aflat in elicopterul care s-a prabusit in Brasov.

Barbatul sustine ca a incercat sa afle mai multe amanunte de la nora sa, dar nu a putut intrucat aceasta a suferit un soc. "Am incercat sa dam si de nora noastra, dar ea a suferit un soc. Este gravida in cinci luni si acum este internata la Spitalul Elias din Bucuresti", a mai spus Ion Dragnea.

Surse medicale au declarat ca sotia militarului mort in accidentul aviatic din judetul Brasov a fost internata luni seara la Spitalul Elias, dupa ce a aflat despre tragedia petrecuta. Potrivit surselor citate, femeia, care este insarcinata, a fost consultata, medicii stabilind ca sarcina este bine, insa pentru ca este foarte trista si plange intruna va fi probabil consiliata de un psiholog.

Costel Rosianu, unchiul capitanului Stefan Claudiu Dragnea, spune ca nepotul sau "isi facea meseria cu pasiune".

Filmul tragediei aeriene de la Fundata: Ancheta continua... RATB lanseaza 9 rute catre obiectivele turistice din jurul Capitalei. VEZI traseele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x