Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Furtunile au facut ravagii in mai multe localitati din tara

O serie de ploi si vijelii puternice au facut ravagii, aseara, in mai multe judete din vestul tarii.

La Drobeta Turnu-Severin, furtuna a distrus patru autoturisme dintr-o parcare din centrulul orasului, dupa ce acoperisul unui bloc a fost smuls de rafale puternice de vant.

Iar intr-un cartier de la periferia orasului, mai multe locuinte au fost inundate.

O ora. Atat a durat ploaia care a inundat complet curtea acestei familii. La fel s-a intamplat in mai multe gospodarii din cartierul Dudasul Schelei, de la marginea municipiului Drobeta Turnu-Severin. Toate s-au transformat in mici lacuri de acumulare.

Din cauza ploii abundente, canalele au refulat si au deversat deseuri si materii fecale in curtile oamenilor. Disperati, ei au cerut ajutorul pompierilor.

Pompierii din Drobeta Turnu-Severin intervenisera, cu putin timp inainte, si in centrul orasului. Acolo, furtuna a smuls o bucata din acoperisul unui bloc pe care a aruncat-o in parcare, peste masinile locatarilor. Interventia a fost aproape imposibila, din cauza ploii torentiale.

Blocul a fost reabilitat in urma cu doar cateva luni, asa ca unii dintre proprietari, care nu au asigurare CASCO, se gandesc sa dea primaria in judecata.


Recomandari