Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Campania electorala s-a lasat cu batai intr-un bar din Brasov

Campania electorala a transformat un bar dintr-o localitate brasoveana in sala de box. Dupa o discutie aprinsa, patru indivizi si-au impus punctul de vedere cu pumni, picioare si tot ce au avut la indemana.

Printre victime s-a numarat si o femeie, care a fost lovita cu o sticla in zona capului.

Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere. Va avertizam, urmeaza imagini socante. Camerele de supraveghere surprind sosirea agresorilor. Pana sa vina ei, atmosfera din interiorul barului era una obisnuita. Totul avea sa se schimbe, insa. Incepe o discutie aprinsa legata de urmatoarele alegeri. La un moment dat, unul din cei patru barbati se napusteste asupra angajatei. O scuipa, apoi o tranteste la pamant si incepe sa o loveasca fara mila, chiar si cu o sticla de bere.

Ceilalti trei indivizi au grija ca nimeni sa nu sara in ajutorul femeii. Intre timp, prietenul lor continua sa imparta lovituri in stanga si in dreapta. Tranteste alti doi barbati la pamant si il loveste cu putere pe un al treilea.

Dupa alte cateva minute, agresorii parasesc barul. Speriati, cei ramasi in interior se se inarmeaza cu ce gasesc la indemana.

Altercatia continua si in afara localului, unde s-au adunat mai multi localnici. Degeaba, insa. Este suficient ca unul dintre cei patru agresori sa se indrepte spre ei. Cu totii fug pe unde apuca.

Amenintarea dispare in momentul in care cei patru se urca in masina si pleaca. Au ramas in urma sase raniti, care vor avea nevoie de 7, pana la 14 zile de ingrijiri medicale. Victimele spun ca cei care i-au atacat sunt sustinatori ai fostului primar. Cu totii au fost retinuti pentru 24 de ore.




Foto:Intact Images

VIDEO! O tanara a reclamat ca a fost impuscata cu o arma de jucarie... Furtunile au facut ravagii in mai multe localitati din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x