Antena Căutare

Gabriel Berca l-a demis pe seful Directiei Medicale a M.A.I, in urma cazului Gheorghe Vladan

Seful Ministerului Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, l-a demis pe Venceron Vlasceanu de la Directia Medicala a MAI, in urma scandalului declansat dupa atacul armat de la coaforul din complexul Perla. In locul sau va fi numit Cornel Manoil Mandrut.

In urma verificarii corpului de control al ministerului, la Directia Medicala din cadrul MAI s-au constat mai multe neregului, respectiv ca la momentul in care a fost angajat Gheorghe Vladan ca agent de politie in februarie 2006, nu exista fisa postului sau.

„Am cerut verificarea tuturor posesorilor de arme letale, incepand cu cei din Politie", a declarat Berca.


S-a mai constatat ca in perioada in care era angajat ca sofer, Gheorghe Vladan nu avea categoria D (pentru autovehiculele destinate transportului de persoane avand mai mult de opt locuri pe scaune, in afara locului conducatorului).

In urma cu o saptamana, Gheorghe Vladan a patruns in coaforul in care lucra sotia sa, impuscand-o mortal alaturi de o alta femeie si a ranit alte sase persoane cu pistolul pe care il detinea ca agent e politie.

foto: Intact Images

“Regele asfaltului” din Arges, Catalin Spataru, ramane in arest preventiv... Inchisoarea din Doftana, considerata monument istoric, a ramas fara acoperis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x