Căutare Live

Gabriel, copilul din Botoșani rămas fără casă după un incendiu devastator, a primit haine noi și jucării. Mii de români i-au sărit în ajutor

Mobilizare uriașă a românilor pentru Gabriel, copilul din Botoșani rămas fără casă după un incendiu devastator. Băiețelul a primit adidași noi, la fel ca cei pentru care a plâns atunci când i-a văzut arși, în căsuța lui mistuită de flăcări. Acum, copilul de șapte ani are hăinuțe noi, un ghiozdan și câteva jucării. Plus donații pentru ca familia sa să-și poată reconstrui locuința.

Casa familiei lui Gabriel din Popeni, Botoșani, a ars. Pompierii chemați de vecini au reușit cu greu să stingă incendiul, iar flăcările au mistuit aproape toate lucrurile din locuința construită în mare parte din nuiele.

Citește și: |maginile cu Gabriel au devenit virale pe internet și au emoționat România

Gabriel a plâns când și-a văzut adidașii noi arși în incendiu

Copilul se șapte ani se afla cu părinții la stână, atunci când casa a luat foc. La întoarcele, Gabriel și-a căutat adidașii cei noi, pe care i-a găsit arși. A plâns după încălțările sale, iar imaginile cu el și mama sa încercând să-l consoleze sunt sfâșietoare și au devenit rapid virale. Le găsești AICI!

Familia din Popeni se va mări în câteva luni, iar Gabriel va avea o surioară. Mama cumpărase o cădiță din plastic pentru fetița care va veni pe lume în curând. A ars și ea. Oamenii n-au recuperat mai nimic din casă, iar pentru a avea un acoperiș deasupra capului s-au mutat la bunica din partea tatălui.

Apelul lansat de echipa Antena 3 nu a rămas fără răspuns, astfel că sute de oameni, emoționați de drama prin care trece micuțul în vârstă de șapte de ani și familia sa, au donat pentru Gabriel.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ce se întâmplă cu elevii care au febră în ziua Bacalaureatului! Explicaţiile ministrului Educaţiei...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri