Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Gabriel, copilul din Botoșani rămas fără casă după un incendiu devastator, a primit haine noi și jucării. Mii de români i-au sărit în ajutor

Mobilizare uriașă a românilor pentru Gabriel, copilul din Botoșani rămas fără casă după un incendiu devastator. Băiețelul a primit adidași noi, la fel ca cei pentru care a plâns atunci când i-a văzut arși, în căsuța lui mistuită de flăcări. Acum, copilul de șapte ani are hăinuțe noi, un ghiozdan și câteva jucării. Plus donații pentru ca familia sa să-și poată reconstrui locuința.

Casa familiei lui Gabriel din Popeni, Botoșani, a ars. Pompierii chemați de vecini au reușit cu greu să stingă incendiul, iar flăcările au mistuit aproape toate lucrurile din locuința construită în mare parte din nuiele.

Citește și: |maginile cu Gabriel au devenit virale pe internet și au emoționat România

Gabriel a plâns când și-a văzut adidașii noi arși în incendiu

Copilul se șapte ani se afla cu părinții la stână, atunci când casa a luat foc. La întoarcele, Gabriel și-a căutat adidașii cei noi, pe care i-a găsit arși. A plâns după încălțările sale, iar imaginile cu el și mama sa încercând să-l consoleze sunt sfâșietoare și au devenit rapid virale. Le găsești AICI!

Familia din Popeni se va mări în câteva luni, iar Gabriel va avea o surioară. Mama cumpărase o cădiță din plastic pentru fetița care va veni pe lume în curând. A ars și ea. Oamenii n-au recuperat mai nimic din casă, iar pentru a avea un acoperiș deasupra capului s-au mutat la bunica din partea tatălui.

Apelul lansat de echipa Antena 3 nu a rămas fără răspuns, astfel că sute de oameni, emoționați de drama prin care trece micuțul în vârstă de șapte de ani și familia sa, au donat pentru Gabriel.

Recomandari