Antena Căutare

Imaginile cu băiețelul care-și plânge adidașii arși sunt cutremurătoare. El e Gabriel, iar focul i-a mistuit căsuța săracă din Botoșani

Gabriel are șapte ani, iar la toamnă speră să meargă la școală. Părinții săraci i-au făcut o mare bucurie și i-au cumpărat o pereche de adidași noi, pe care îi păstra cu sfințenie pentru prima zi a sa din viața de școlar. Când familia aflată la stână a fost anunțată că locuința le-a luat foc, băiețelul din Popeni, județul Brașov, a plâns. A plâns că-și pierduse "comorile".

Gabriel, băiețelul din Botoșani care-și plânge adidașii

Antena 3

Casa familiei lui Gabriel din Popeni, Botoșani, a ars. Pompierii chemați de vecini au reușit cu greu să stingă incendiul, iar flăcările au mistuit aproape toate lucrurile din locuința construită în mare parte din nuiele, notează Antena 3, care publică imagini cu cel mic.

Copilul se șapte ani se afla cu părinții la stână, atunci când casa a luat foc. La întoarcele, Gabriel și-a căutat adidașii cei noi, pe care i-a găsit arși. A plâns după încălțările sale, iar imaginile cu el și mama sa încercând să-l consoleze sunt sfâșietoare.

Imaginile cu băiețelul care-și plânge adidașii arși sunt cutremurătoare. El e Gabriel, iar focul i-a mistuit căsuța săracă din Botoșani

Gabriel a plâns și pentru cădița de baie a surioarei pe care o așteaptă

Familia din Popeni se va mări în câteva luni, iar Gabriel va avea o surioară. Mama cumpărase o cădiță din plastic pentru fetița care va veni pe lume în curând. A ars și ea. Oamenii n-au recuperat mai nimic din casă, iar pentru a avea un acoperiș deasupra capului s-au mutat la bunica din partea tatălui.

Imaginile cu băiețelul care-și plânge adidașii arși sunt cutremurătoare. El e Gabriel, iar focul i-a mistuit căsuța săracă din Botoșani

Apel lansat de o vecină de Facebook

Povestea lui Gabriel și a familiei sale a ajuns în atenția publică după ce o vecină a lansat un apel pe Facebook, pentru a sări în ajutorul oamenilor care și-au pierdut casa. Femeia spune că tatăl băiețelului este un om muncitor și merită să fie ajutat.

Îmbolnăviți de COVID-19 la locul de muncă, 20 de români cer despăgubiri de un milion de euro de la angajator... Cum îți afli rezultatele la probele orale de la Bacalaureat: Se fac medii din toți anii de liceu și se echivalează...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x