Căutare Live

Imaginile cu băiețelul care-și plânge adidașii arși sunt cutremurătoare. El e Gabriel, iar focul i-a mistuit căsuța săracă din Botoșani

Gabriel are șapte ani, iar la toamnă speră să meargă la școală. Părinții săraci i-au făcut o mare bucurie și i-au cumpărat o pereche de adidași noi, pe care îi păstra cu sfințenie pentru prima zi a sa din viața de școlar. Când familia aflată la stână a fost anunțată că locuința le-a luat foc, băiețelul din Popeni, județul Brașov, a plâns. A plâns că-și pierduse "comorile".

Gabriel, băiețelul din Botoșani care-și plânge adidașii

Antena 3

Casa familiei lui Gabriel din Popeni, Botoșani, a ars. Pompierii chemați de vecini au reușit cu greu să stingă incendiul, iar flăcările au mistuit aproape toate lucrurile din locuința construită în mare parte din nuiele, notează Antena 3, care publică imagini cu cel mic.

Copilul se șapte ani se afla cu părinții la stână, atunci când casa a luat foc. La întoarcele, Gabriel și-a căutat adidașii cei noi, pe care i-a găsit arși. A plâns după încălțările sale, iar imaginile cu el și mama sa încercând să-l consoleze sunt sfâșietoare.

Imaginile cu băiețelul care-și plânge adidașii arși sunt cutremurătoare. El e Gabriel, iar focul i-a mistuit căsuța săracă din Botoșani

Gabriel a plâns și pentru cădița de baie a surioarei pe care o așteaptă

Familia din Popeni se va mări în câteva luni, iar Gabriel va avea o surioară. Mama cumpărase o cădiță din plastic pentru fetița care va veni pe lume în curând. A ars și ea. Oamenii n-au recuperat mai nimic din casă, iar pentru a avea un acoperiș deasupra capului s-au mutat la bunica din partea tatălui.

Imaginile cu băiețelul care-și plânge adidașii arși sunt cutremurătoare. El e Gabriel, iar focul i-a mistuit căsuța săracă din Botoșani

Apel lansat de o vecină de Facebook

Povestea lui Gabriel și a familiei sale a ajuns în atenția publică după ce o vecină a lansat un apel pe Facebook, pentru a sări în ajutorul oamenilor care și-au pierdut casa. Femeia spune că tatăl băiețelului este un om muncitor și merită să fie ajutat.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... A fost medic înainte de toate! Sebastian, asistentul SMURD chemat să-și salveze propriul copil, mărturii emoționante: &q...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri