Antena Căutare

UPDATE Galati: O femeie de 36 de ani a intrat in coma, dupa o operatie de liposuctie

Acuzatii grave la adresa unui medic estetician din Galati. Familia unei brailence spun ca doctorul ar fi nenorocit-o pe pacienta in timpul unei operatii de liposuctie. Tanara a ajuns la spital cu septicemie si acum este in coma. Rudele au sesizat Colegiul Medicilor Galati si o ancheta a inceput. Medicul acuzat nu a putut fi contactat pentru declaratii. Nu s-ar afla in Galati.

UPDATE 20:22 In spatele dramei ar sta Calin Dobos,un chirurg cunoscut, pe care rudele pacientei il acuza de malpraxis. Ar fi gaurit, din greseala, intestinele femeii, care a facut septicemie si a intrat in coma.

Rudele tinerei de 36 de ani sunt disperate. O operatie aparent banala a adus o pe femeie in pragul mortii. Familia arata acum cu degetul spre plasticianul care trebuia sa o faca mai supla.

“El a omorat fata tanara. I-a luat si 4.500 de euro si i-a spart si intestinele. Sa se faca dreptate! Avand clienti prea multi a trezit putin dezinteres. Nu si-a dat interesul”, spun rudele femeii.

Dupa operatie, femeia a fost lasata sa plece acasa. Patru zile la rand s-a intors la control cu dureri. In cea de-a cincea a zi dupa operatie, tanara n-a mai suportat.

“L-a sunat pe doctor si i-a spus ca se simte rau. A adus-o direct la urgente”, povesteste fratele tinerei. Diagnosticul: septicemie. Rudele mai spun ca femeii i-a fost perforat intestinul pe un perimetru de 10-12 centimetri si ca de cand a fost adusa la spital, “e cu ochii inchisi permanent, nu a mancat si nu a baut apa”.

Familia spune ca de 25 de zile medicii de la Spitalul Judetean din Galati se chinuie sa o tina pe tanara in viata.

“Pacienta este de varsta tanara, cu diagnostic de insuficienta multipla de organ. La ora actuala starea este f grava si prognosticul rezervat”, a declarat doctor Nicoleta Lupu, Spitalul Judetean Galati.

Familia femeii il acuza pe doctorul care a operat-o ca ar fi incercat sa musamalizeze totul. “A spus ca a facut o apendicita, peritonita”, spune una din rude, chiar daca pacienta fusese deja operata de apendicita in copilarie.

Medicul care a operat-o pe tanara n-a fost de gasit pentru explicatii, iar clinica unde a avut loc operatia a fost inchisa de la aparitia stirii, iar pacinetii reprogramati.

Familia tinerei a depus o plangere la colegiul medicilor din galati. Ancheta este abia la inceput. Daca se va demonstra ca medicul plastician a gresit cu ceva, ar putea fi sanctionat.

Starea femeii este critica iar sansele ei de supravietuire mici.

Masini noi sub 10.000 de euro. Au motorul mic si optiuni reduse, dar sunt ideale pentru oras... Zeci de suceveni au fost convinsi, prin telefon, sa isi transfere banii in conturile unor detinuti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x