Antena Căutare

Galati: Un cioban a ajuns la spital, dupa ce a fost "deposedat" de 150 de oi

Un cioban din comuna galateana Mastacani a ajuns la spital dupa ce hotii i-au furat toate cele 150 de oi pe care le pastorea. Intr-o singura ora, din toata avutia omului au mai ramas doar un catel si o pisica.

Totul s-a petrecut fulgerator. Barbatul s-a dus sa manance si, cand s-a intors, nu mai era nicio urma de oaie. Cand si-a dat seama ca nu mai are nicio sansa sa-i recupereze ovinele, barbatul a cazut la pamant.

"A mers dupa oi si in deal, atunci imediat si a doua zi. Nu le-a gasit si s-a dus si la targ sa le caute. Cand a vazut ca nu le gaseste, i s-a facut rau. Atunci am sunat la Salvare si a venit si l-a luat la spital”, a spus Sterian Arhip, unul dintre vecini.

De vina, spun ciobanii din zona, ar fi un barbat dintr-un sat alaturat, insa oamenii de acolo neaga cu vehementa ca ar fi vazut picior de oaie. Nu mai ramane decat ca politistii sa inceapa o ancheta.

foto: Hepta.ro

Urmarire ca-n filme pe strazile din Capitala: Politistii au intrat cu masina in autoturismul unor hoti... Reactorul 2 al centralei nucleare de la Cernavoda a fost oprit de urgenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x