Antena Căutare

Urmarire ca-n filme pe strazile din Capitala: Politistii au intrat cu masina in autoturismul unor hoti

Actiune periculoasa pe strazile din Bucuresti! Urmariea a patru suspecti de furt s-a terminat la spital atat pentru politisti, cat si pentru fugari. Oamenii legii au intrat practic cu masina in care autoturismul cu care barbatii incercau sa fuga.

Cu un acccident. Asa s-a terminat un filaj de cateva luni, dar si o serie de saizeci de furturi. Aseara, hotii au incercat sa dea o noua lovitura. Au sustras mai multe baxuri de tigari si au incercat sa fuga. De data aceasta, insa, politistii au pornit pe urmele lor. Si i-au prins, insa nu a fost deloc usor. De la balcoane, oamenii au privit inspaimantati actiunea oamenilor legii.

Cei patru indivizi sunt suspectati ca au furat, de-a lungul timpului, produse in valoarea de 500.000 de lei! Momentan, ranitii sunt sub supravegherea medicilor de la Spitalul Sfantul Pantelimon, urmand a fi dusi la politie. Ei risca acum pana la 18 ani de inchisoare, pentru furt calificat.

Grija de adult pe umeri de copil! Andrei se incapataneaza sa fie barbatul in casa... Galati: Un cioban a ajuns la spital, dupa ce a fost "deposedat" de 150 de oi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x