Antena Căutare

„Garsoniera de la Cluj” lovește din nou. Ce chirie cere un proprietar pentru a închiria încăperea cu WC-ul amplasat în bucătărie

După celebra garsonirtă cu canapea galbenă, o altă încăpere dată spre închiriere face înconjurul internetului. Cum arată camera pe care proprietarul vrea să o închirieze unei familii cu venituri mici.

„Garsoniera de la Cluj” lovește din nou. Ce chirie cere un proprietar pentru a închiria încăperea cu WC-ul amplasat în bucătărie
Bărbatul a fost asaltat de comentarii și la scurt timp, a șters anunțul. | Shutterstock

O nouă garsonieră din Cluj, dată spre închiriere pe un site de anunțuri, a ajuns în atenția internauților. Imaginile cu locuința care are vasul de toaletă în bucătărie fac acum încojurul rețelelelor de socializare și au stârnit pe de o parte indignare, pe de alta un sir de noi ironii.

Un bărbat dă spre închiriere o garsonieră cu WC-ul în bucătărie

După celebra garsonieră din Cluj de doar 11 metri pătrați care, un nou anunț cu o locuință din același oraș, face senzație în mediul online. Proprietarul a anunțat că își dă spre închiriere garsoniera și a postat mai multe imagini pe un grup de Facebook, iar imaginile au fost preluate de stiridecluj.ro.

În anunț, acesta își descrie garsoniera ca fiind ideală pentru o familie sau un cuplu cu venituri mici. Cu atât mai mult, acesta a ținut să precizeze că acceptă și animale de companie, dar doar dacă și acestea doresc să locuiască în imobil.

Cu toate acestea fotografia nu este prea îmbietoare pentru posibilii chiriași. Peretele nu este finisat și se vede cărămida, pe partea stângă este amplasat un bufet, iar în dreapta se poate observa aragazul si alte electrocasnice.

Însă, un alt detaliu a atras atenția internauților care l-au asaltat pe proprietar cu reacții amuzante sau revoltate. „Elefantul din cameră” este chiar un vas de toaletă. WC-ul este amplasat fix în mijlocul camerei, înte chiuvetă și aragaz.

Citește și: Garsionera din Cluj este în concurență cu una din Bucureşti. Locuinţa de 16 metri pătraţi din centrul Capitalei, scoasă la vânzare

Pentru această încăpere, bărbatul cere suma de 180 de euro, pentru fiecare lună, dar și două chirii garanție, echivalentul a aproximativ 2.665 de lei. În plus, acesta nu acceptă persoanele fumătoare, asta pentru că imobilul este zugrăvit recent și complet utilat cu WC, microunde și aragaz.

„Închiriez apartament cu o cameră, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii, la demisolul unui bloc. Condiții ideale pentru o familie sau cuplu cu venituri mici. Accept și animale de companie în apartament (dacă acceptă și ele bineînțeles). Este renovat, zugrăvit recent și complet utilat. Nu accept fumători! Fără agenții imobiliare! Preț doar 180 euro/lună + 2 chirii garanție.”, a scris clujeanul pe un grup de Facebook destinat închirierii doar de la proprietar”, este textul complet al anunțului.

Mai multe imagini cu încăperea dată spre închieriere, pot fi văzute AICI.

Potrivit informațiilor, la doar câteva ore, postarea a fost ștearsă, nu este foarte clar dacă proprietarul a reușit să închirieze garsoniera sau a fost deranjat de valul de reacții venit din partea internauților.

Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj a fost scoasă la vânzare, la începutul anului

Garsoniera cu canapea galbenă, de 11 metri pătraţi, din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare, la începutul acestui an, potrivit adevărul.ro.

Acesta a devenit, în scurt timp, probabil cea mai cunoscută garsonieră din România, datorită sutelor de glume şi meme-uri postate pe reţelele sociale, după ce locuinţa a fost scoasă la închiriere.

„Propunem spre vânzare o garsonieră, Cartier Gheorgheni, Complet mobilată şi utilată. Situata pe strada Zambilei. Aproape de mijloace de transport in comun. Ideala pentru investiţie, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriaşi. CF Liber de sarcini. Preţ negociabil”, se arată pe o platformă de anunţuri imobiliare. Preţul cerut este de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat, preţ la care se pot cumpăra cele mai luxoase apartamente mobilate şi utilate din Cluj-Napoca. Garsoniera este la etajul 4 din 4”, se arată în anunț.

Preţul cerut este de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat, preţ la care se pot cumpăra cele mai luxoase apartamente mobilate şi utilate din Cluj-Napoca, transmite sursa menționată.

Prima reacție a soției lui George Buhnici, pe care a prezentat-o “ca o minoră” în fața camerelor. Ce spune Lorena Buhnic... Sfântul Ilie 2022. Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 20 iulie. Ce nu e bine să faci în această zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x