Bat din nou clopote de nuntă. Oficialii dau liber petrecerilor cu cel mult 20 de invitaţi în interior sau cu 50 în aer liber. Mirii îşi pun însă multe întrebări înaintea pasului cel mare: de unde iau mâncarea la restaurant sau dacă trebuie să treacă şi ospătarii pe lista scurtă a invitaţilor.
Adrian şi Anelisse s-au hotărât să se căsătorească în urmă cu o lună şi de atunci fac planuri pentru ziua cea mare. De acum se pot gândi şi la lista de invitaţi: 20 dacă fac nunta în interior şi 50 dacă petrecerea are loc afară.
Pentru mulţi patroni sunt încă multe necunsocute: dacă restaurantele rămân închise după 15 iunie, mâncarera ar trebui adusă de firme de catering.
Chiar şi aşa listele de aşteptare sunt lungi. Prioritate au clienţii care şi-au antamat evenimentul înainte să izbusnească criza sanitară.
Peste 1300 de profesori au participat la primul webinar din cadrul campaniei ”Liga Profesorilor Excepționali”... Asimptomaticii, „marele risc pentru populație”! Ministrul Sănătății, decizie de ultim moment: „Măcar un test negativ”...