Căutare Live

Oficial: Se redeschid piscinele exterioare şi sălile de fitness, dar regulile se schimbă! Ce va fi strict interzis?

Piscinele exterioare şi sălile de fitness vor fi redechise în următoarea etapă de relaxare. Mai exact, peste câteva zile, la mijlocul lunii iunie. Va fi însă altfel decât ne-am obişnuit.

Piscinele exterioare se vor deschide după jumătatea acestei luni însă până acum o singură regulă este clară: şezlongurile vor sta la o distanţă de doi metri, aşa cum se întâmplă şi pe litoral.

În câteva zile ne vom bucura aşadar de soare şi de prima baie în piscină. Deocamdată nu e însă clar ce vom avea voie şi ce nu la bazin.

Reguli noi la sala de fitness

Ştim în schimb cum vor funcţiona sălile de fitness.

În sala de fitness, fiecare persoană trebuie să aibă la dispoziţie o suprafaţă de șapte metri pătraţi.

România este sub ape! Inundații și grindină de dimensiunea unui ou! Vijeliile nu se opresc nici în următoarele ore

„Pentru sălile de fitness care au şi acele clase, acel regim de antrenament colectiv cu mai mulţi partiicpanţi, fie ca vorbim de aerobic, kangoo jumps, zoomba, spaţiul fiecărui participant va fi de 10 metri pătraţi pentru că mişcările sunt mult mai ample”, a spus Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului.

Administratorii sălilor vor trebui să dispună toate măsurile de protecţie, dezinfecție, asigurare a spațiilor de spălat pe mâini, înainte şi după utilizarea aparatelor, fiecare participant va trebui să aibă prosopul lui.

Șofer român de TIR, criminal în serie în Europa! Cum și-a ucis victimele? Anchetatorii, detalii șocante: Un chiștoc de țigară l-a dat de gol

Reguli noi sunt şi în vestiare, de exemplu după antrement nu se poate face duş.

În vestiar fiecare persoană trebuie să dispună de o suprafaţă de patru metri pătrați. Asta înseamnă că aici pot să intre în același timp doar două persoane.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Peste 1300 de profesori au participat la primul webinar din cadrul campaniei ”Liga Profesorilor Excepționali”...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri