Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Georgiana a murit la câteva ore după ce s-a stins din viață bebelușul pe care abia îl născuse. Medicii nu își pot explica tragedia: „Vrem să ni se spună adevărul!”

Mamă și bebeluș, morți în spital! Anchetă de amploare la cel mai mare spital din Oltenia, după ce o tânără mamă, asistentă medicală, a murit la doar câteva ore după ce şi-a pierdut şi bebeluşul. Nici familia şi nici medicii nu îşi explică tragedia.

Robert şi Georgiana așteptau primul lor copil. Tânăra era asistentă medicală, așa că și-a urmărit cu atenţie sarcina şi totul părea să decurgă fără probleme. Pe 11 iunie, femeia era programată să nască, dar medicul a chemat-o mai devreme.

„Ştia despre problemele care sunt la naşteri, la gravide şi a decis să-şi urmărească sarcina foarte foarte bine”, a spus soțul Georgianei.

„Am sunat la sala de naşteri, ne-a făcut legătura la sala de naşteri, am primit legătura la sala de naşteri, am primit vestea că s-a născut bebeluşul, bebeluşul este sănătos, mămica este încă în operaţie că mai durează puţin până se termină operaţia”, spun rudele tinerei.

Citește și:

„Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus” Familia „decesului 1.027”, mituită de autorități?! Acuzații halucinante la Botoșani

La scurt timp după naştere copilul a murit. După câteva ore, aparent inexplicabil, s-a stins și femeia.

„Mi-a spus că soţia mea este ok, că a fost într-o intervenţie, să stau liniştit, şi-am stat liniştit şi din păcate soţia mea nu mai este”, a mărturisit soțul Georgianei.

Familia tinerei asistente a depus plângere atât la Poliţie, cât şi la Colegiului Medicilor Gorj.

„Noi am sesizat Medicina Legală. În urma rezultatelor necropsiei vom dispune măsurile legale care se impun în acest caz”, a declarat Teodor Sas – director medical, SCJU Craiova.

Citește și:

Opt teste! N-are simptome! S-a tratat singur cu Paracetamol și Vitamina C: „Stau internat, așteptând să mă negativez”

„În cauză, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind totodată dispusă o expertiză medico-legală pentru a se stabili cauzele deceselor”, a anunțat Cosmin Grădinaru – purtătorul de cuvânt, IPJ Dolj.

„Tot ce vrem noi acum să aflăm și să ni se spună este adevărul. Doar adevărul. Nu am venit să acuzăm pe nimeni, nu facem acuzații”, a adăugat soțul femeii.

Femeia avea 27 de ani şi era asistentă la spitalul din Bumbeşti Jiu.

Recomandari