Antena Căutare

Gheorghe Dincă, adus cu mascații în pădurea în care s-au găsit osemintele. Legiștii, chemați de urgență!

Gheorghe Dincă a fost dus la pădurea în care au fost găsite fragmente osoase care, spune suspectul, ar aparține Luizei Melencu. Legiștii au fost solicitați de urgență!

Gheorghe Dincă a fost dus la pădurea în care au fost găsite fragmente osoase care, spune suspectul, ar aparține Luizei Melencu. Legiștii au fost solicitați de urgență!

Fragmente osoase au fost descoperite într-o pădure din Caracal într-o zonă în care, susține Gheorghe Dincă, ar fi aruncat cadavrul Luizei Melencu, tânăra dispărută din Caracal în luna aprilie.

Medicii legiști trebuie să stabilească, de urgență, dacă oasele sunt de natură umană.

„Mi s-a părut ușuratică!” Gheorghe Dincă, portretul unui criminal în serie cu trăsături psihopatice. Cum și-a bătut joc, zece zile, de anchetatori

Gheorghe Dincă a fost adus de polițiști, înconjurat de criminaliști și mascați. La un moment dat, presupusul criminal din Caracal părea că le arată ceva anchetatorilor, explică reporterul Antena 3.

„Practic, vorbim despre oase descoperite în pădure, oase despre care cei de la Medicină Legală trebuie să spună dacă sunt umane sau nu și să se facă o identificare a acestora, comparându-le cu ADN-ul celor două victime”, a declarat corespondentul Antena 3, Mariana Zaharia.

Familia Luizei a aflat de la televizor despre oasele găsite în Caracal: „Nu sunt oasele Luizei, minte! Să ne spună unde e fata noastră!”

Fragmentele osoase găsite în cursul zilei de luni vor fi ridicate de criminaliști, duse medicilor legiști și analizate. Este o chestiune de ore până câdn specialiștii vor putea stabili dacă oasele găsite în locul indicat de Gheorghe Dincă sunt de natură umană.

Prima reacție a familiei Luizei, după ce s-au descoperit oase într-o pădure din Caracal! „Am fost umiliți...”

Sursa: Antena 3

Electrica: Alexandra Borislavschi şi-a încheiat mandatul de patru ani de director executiv... Tânără dată dispărută în Vaslui. A plecat de acasă pe 1 august și nu s-a mai întors...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x