Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Gheorghe Dincă trebuie să fie păzit, ca să nu fie sinucis! Detalii șocante ies la iveală despre criminalul din Caracal

Tonel Pop vine cu noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că acei vecini cu care s-ar fi ajutat Gheorghe Dincă sunt cei care știu foarte multe despre adevărul petrecut la Caracal! Mai mult decât atât, acesta a făcut o declarație șocantă!

Tonel Pop vine cu noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu susține că acei vecini cu care s-ar fi ajutat Gheorghe Dincă sunt cei care știu foarte multe despre adevărul petrecut la Caracal! Mai mult decât atât, acesta a făcut o declarație șocantă!

Ies la iveală detalii șocante despre criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă. Investigaotrii au anunțat că vor continua căutarea de probe în curtea acestuia și că vor folosi inclusiv aparatură specială, adică niște scannere cu care vor analiza pământul.

Chiar și fântânile vor fi luate la analizat, în demersul de-a afla noi probe. Între timp, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut o declarație șocantă:

„Dincă trebuie să fie păzit ca să nu fie sinucis. Am două teorii, cred că Dincă a fost asigurat, sfătuit ce să spună, cum să spună cât să pice bine pe cheia juridică.

Cred că aceste nemernicii le-a făcut împreună cu alții. Acești vecinași cu care s-ar fi ajutat, sunt cei care știu foarte multe. Sunt mai multe piste, care sunt puse acolo de jandarmi. Cred că nu va trăi mult. Eu vreau să fie foarte bine păzit să nu pățească ceva.”, a spus Tonel Pop, conform celor de la Antena 3.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro