Antena Căutare

Gheorghe Pop, bătrânul din Breb (Maramureș) care l-a emoționat pe Liviu Vârciu la „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, a murit

Gheorghe Pop, bătrânul din Breb (Maramureș) care l-a impresionat până la lacrimi pe Liviu Vârciu în emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, a murit. Bărbatul a fost găsit carbonizat în propria casă.

colaj foto cu gheorghe pop din breb si poza cu el alaturi de liviu varciu la emisiunea poftiti la pe la noi: poftiti prin tara Galerie
Gheorghe Pop, bătrânul din Breb din emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, a murit la vârsta de 96 de ani | Antena 1

Gheorghe Pop, bătrânul din Breb (Maramureș) care l-a impresionat până la lacrimi pe Liviu Vârciu în emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, a murit pe 4 octombrie 2023, după ce locuința lui a fost cuprinsă de flăcări.

A murit Gheorghe Pop, bătrânul din Breb (Maramureș) care l-a emoționat pe Liviu Vârciu în emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, de la Antena 1

În noaptea de miercuri, 4 octombrie 2023, un incendiu puternic a izbucnit la casa lui Gheorghe Pop din Breb, județul Maramureș.

Pompierii sigheteni au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD, alături de SVSU Ocna Sugatag pentru lichidarea incendiului. În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat și omul a fost găsit carbonizat. Se pare că totul ar fi pornit de la un coș necurățat, au informat cei de la antena3.ro.

Bătrânul avea 96 de ani și locuia singur de aproximativ 25 de ani, de când soția i-a trecut în neființă. În emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” cu Nea Marin, Liviu Vârciu a mers la el în vizită și i-a ascultat emoționat povestea de viață. Vorbele lui Gheorghe Pop l-au mișcat până la lacrimi.

La momentul vizitei lui Vârciu, în 2021, omul avea 94 de ani și încă muncea. Bătrânul făcea greble și alte ustensile și era mândru că tot satul are obiecte făcute de el. Săteanul a povestit că a muncit toată viața lui și nu i-a lipsit nimic.

Gheorghe Pop din Breb (județul Maramureș) a rămas singur în urmă cu 25 de ani, atunci când soția lui a murit la vârsta de 67 de ani. Cei doi au avut o căsnicie de 50 de ani și bărbatul a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției sale.

“A fost prea bună, prea frumoasă. Am avut cea mai mândră femeie din Breb. A fost foarte bună, foarte muncitoare”, a spus bătrânul, care a mărturisit că în tinerețe „a fost șmecher și a știut cum să o cucerească”.

Povestea lui de viață l-a impresionat din plin pe Liviu Vârciu, care a avut lacrimi în ochi la finalul întâlnirii cu bărbatul din Breb.

„Vorbea cu atâta dragoste și cu atâta bucurie despre jumătatea lui încât îți dai seama că oamenii chiar au fost norocoși că au trăit într-o perioadă simplă, când se aveau unul pe celălalt”, a declarat atunci vedeta emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, unde gazdă era Nea Marin.

Vestea că a murit Gheorghe Pop din Breb (județul Maramureș) a adus un puternic sentiment de tristețe nu doar pentru cei care l-au cunoscut personal, ci și pentru cei care au vizionat filmarea cu el, în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

Confidentul artistei DJ Lalla rupe tăcerea. Ce ar fi fost pe plajă în momentul fatidic al decesului. Nu crede deloc în s... Programul prin care tinerii de 18 ani pot călători gratuit în Europa. Care sunt condițiile de participare la DiscoverEU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x