Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,28 decembrie 2021. Anca Dinicu și Liviu Vârciu au fost impresionați de un bătrân de 94 de ani

În ediția 11 din Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Anca Dinicu și Liviu Vârciu au ajuns acasă la cel mai priceput meșteșugar din satul maramureșean, care avea 94 ani.

colaj foto cu un barbat din maramures alaturi de anca dinicu si liviu varciu Galerie
Liviu Vârciu și Anca Dinicu au fost cuprinși de lacrimi atunci când au aflat povestea unui bătrân de 94 de ani din Maramureș | Antena 1

Bătrânul făcea greble și alte ustensile, povestindu-le celor doi că tot satul are greble făcute de el. Săteanul a povestit că a muncit toată viața lui și nu i-a lipsit nimic. El și soția lui au simțit că împreună le pot face pe toate.

“Toate mi le-a dat Dumnezeu”, a povestit bătrânul.

De asemenea, el a spus că nu are niciun regret și că îi pare rău doar că nu poate trăi maim ult. Deși are 94 ani, maramureșeanul simte că viața a fost prea scurtă.

Bătrânul de 94 ani cu o poveste de viață cutremurătoare

“Regret că-s bătrân. Îmi pare că n-am trăit nimic”, a spus omul.

“Era pur. Te uitai în ochii lui și te făcea să te gândești cum că tu nu ai probleme reale. Tu ai o viață extraordinară”, spunea Anca Dinicu.

Liviu Vârciu l-a întrebat pe bătrân despre soția lui, iar el i-a mărturisit că femeia pe care a iubit-o cel mai mult a murit când avea 67 ani.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Silviu Mircescu și Anca Dinicu, show în bucătărie. Ce au ajuns să facă

“A fost prea bună, prea frumoasă. Am avut cea mai mândră femeie”, a spus bătrânul.

Bătrânul a spus că în tinerețe a fost șmecher și a știut cum să o cucerească, dar în același timp au avut o căsnicie frumoasă, ea nu a dus-o rău cu el și nu s-au certat niciodată.

“A fost foarte bună, foarte muncitoare”, a mai adăugat domnul Gheorghe Pop.

Povestea lui de viață i-a impresionat pe Anca și Liviu care aveau lacrimi în ochi.

“Vorbea cu atâta dragoste și cu atâta bucurie despre jumătatea lui încât îți dai seama că oamenii chiar au fost norocoși că au trăit într-o perioadă simplă, când se aveau unul pe celălalt”, spune Liviu.

Bătrânul din satul Breb i-a impresionat pe Liviu și Anca. Gheorghe stă singur de 23 ani de când i-a murit soția. La 94 ani, el se descurcă singur.

“Bre, mata mă faci să plâng și nu prea vreau la televizor”, i-a spus Liviu Vârciu bătrânului.

Când l-a întrebat de ce are nevoie, domnul Gheorghe a spus că are nevoie doar de tinerețe pentru că în rest se descurcă singur.

“Omul ăsta vrea să trăiască chiar dacă îi era greu”, a mai adăugat Anca.

“Ne bucurăm din suflet că vedem așa niște oameni atât de mândri și ne mândrim și noi că suntem români”, a spus Liviu Vârciu.

“Când a spus că n-am nevoie de nimic…Și el nu avea nimic…Că aia era de fapt. N-aveai cum să nu plângi. Am plecat de acolo cu inima uite așa, ne-a șifonat-o cineva un pic. (…) Și am stat așa un pic cu noi să ne dăm seama de ce ni s-a întâmplat”, a mai adăugat Anca impresionată.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Nea Marin s-a dezlănțuit cu „unealta secretă”, spre deliciul localnicilor

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Ce surpriză a avut Nea Marin când a intrat în curtea unei femei... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,28 decembrie 2021.Liviu Vârciu și Anca Dinicu, puși pe glume."Să nu mă pornesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x