Antena Căutare

Gigi Becali a luat la pas Poiana Brasov: "Te dai pe schiuri, pac! Intri in pom, capul spart"

Printre miile de turisti care s-au aflat azi in Poiana, unul a reusit sa fie in centrul atentiei. Este vorba de Gigi Becali. Relaxat si fara griji, milionarul s-a plimbat printre schiori si a facut poze. Dar n-a vrut in ruptul capului sa se urce pe schiuri. Becali recunoaste ca-i e frica si pe saniuta.

Imbracat intr-un palton maro si caciula de blana ruseasca, la care a asortat ochelari de soare cu rame aurite, Becali a facut senzatie pe partia Bradu. Nu a fost singur, ci insotit de Meme Stoica, pe post de fotograf.

Becali a luat partia la pas, printre miile de turisti veniti sa schieze sau sa se dea cu saniuta. Sporturi prea riscante pentru proaspatul deputat.

Vremea buna l-a imbiat pe Gigi mai degraba la plaja, decat la schiat. Asa ca a vrut sa mai renunte la haine. Insa plimbarea s-a incheiat repede, mai ales ca telefoanele au inceput sa sune. Primul a fost Mitica Dragomir, care l-a provocat la partida de table. Nici n-a inchis bine ca un alt prieten l-a imbiat sa faca miscare – George Copos. Fara succes...

Aproape 200.000 de petarde si pocnitori, confiscate de politistii bucuresteni... Inainte, tovarasi! Compania de Drumuri deszapezeste cu utilaje de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x