Antena Căutare

Gigi Becali a umilit-o chiar la nuntă! Ce s-a întâmplat la ora 6:00 dimineața! Invitații au fost șocați de acest gest

Gigi Becali a făcut spectacol în urmă cu câteva zile la nunta fiicei sale Teodora. Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, dar la final a comis-o. A umilit o femeie, fără să-i pese că e filmat.

Gigi Becali a făcut spectacol în urmă cu câteva zile la nunta fiicei sale Teodora. Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, dar la final a comis-o. A umilit o femeie, fără să-i pese că e filmat.

A fost petrecere mare la Palatul Snagov, acolo unde, în weekend, Gigi Becali și-a măritat fata cea mare. Teodora Becali și Mihai Mincu au avut o nuntă ca-n povești, dar au fost umbriți, în multe momente, de efervescența lui Gigi Becali. Socrul mic nu s-a putut abține și a făcut show.

Cum s-a îmbrăcat Gigi la cununie! Mirele i-a cucerit pe toți

Patronul de la FCSB a aruncat cu bani în lăutari, a dansat în stilul deja clasic, în mijlocul ringului, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui. Când a rămas în pană de bani, că până și lui Becali i se poate întâmpla, uneori, asta, Gigi a trecut la planul B: a desfăcut plicurile în care invitații își lăsasera ”cadoul” și a continuat petrecerea.

Gigi Becali a umilit-o chiar la nuntă! Ce s-a întâmplat la ora 6:00 dimineața

Numai că n-au fost toate bune și frumoase la nunta anului de la Palatul Snagov. Spre dimineață, chiar înainte ca petrecerea să-și aibă ultimul dans, Gigi Becali a comis-o. Chiar dacă știa că este filmat și fotografiat, Becali a umilit o femeie în fața tuturor.

Câți bani s-au strâns la nunta Teodorei! Becali, cadou incredibil

La finalul nunții, Becali a strâns toți chelnerii și le-a împărțit câte 200 de euro pentru faptul că au avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic de pe mese. Toți au primit ”atenția”, mai puțini o femeie. De ce?

Chiar dacă nu se știe exact, se pare că Becali a fost deranjat că aceasta a dat cu aspiratorul în timp ce unii invitați nu plecaseră de la nuntă. Graba femeii l-a enervat pe Becali, iar acesta a decis s-o ”sară” de la plată.

Și-a dat seama de greșeală și s-a revanșat la final

Imediat după ce și-a dat seama că a greșit și că nu trebuie să strice un asemenea eveniment, Becali s-a dus la femeie și a răsplătit-o până la urmă cu aceeași sumă. Asta așa, probabil, ca să nu plece tinerii însurăței la un drum nou cu un păcat făcut de socrul mic :)

Cuvioasa Paraschiva: N-a fost sfântă, povestea ei e inventată și nu are nicio treabă cu România! Trăim în Evul Mediu!... RAPORT: Una din 20 de comenzi online de mâncare este livrată studenţilor. Suma medie pe care o plătesc studenţii pentru ...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x