Gino Iorgulescu a cedat! Președintele LPF, în lacrimi lângă fiul său. Ce i-a spus Mario imediat după ce s-a trezit din comă

 
+2 click pentru
galerie

Gino Iorgulescu, în lacrimi lângă fiul său. Ce i-a spus Mario Iorgulescu, imediat după ce s-a trezit din comă. 

Mario Iorgulescu se confruntă cu pierderi de memorie după accidentul cumplit în care a fost implicat. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din România nu şi-a recunoscut tatăl atunci când a iesit din comă indusă. 

Potrivit Cacan.ro, citat de Antena 3, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), nu și-a recunoscut tatăl, atunci când a ieșit din coma indusă. În acel moment, Gino Iorgulescu a izbucnit în lacrimi. 

CITEȘTE ȘI:  Secret bombă despre Mario Iorgulescu, dezvăluit de surse medicale de la Elias! „Familia lui a încercat să…”

Conform sursei, președintele LPF vrea ca fiul lui să se întâlnească cu un psiholog și abia mai apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului.

CITEȘTE ȘI:  Mario Iorgulescu s-a iubit cu logodnica lui Florin Salam! Când au avut o relație

Între timp, starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este, în continuare, gravă. În rumă cu aproape două săptămâni, Iorgulescu a provocat un accient rutier grav pe Șoseaua Chitilei, ce a dus la moartea unui tânăr în vârstă de 24 de ani. Testele medicale au arătat că Mario Iorgulescu consumase alcool și era drogat, atunci când a provocat teribilul accident. 

CITEȘTE ȘI:  Mama lui Mario Iorgulescu sare în apărarea fiului ei: ”Când veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz!”

sursa: Antena 3facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI