Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Gino Iorgulescu a cedat! Președintele LPF, în lacrimi lângă fiul său. Ce i-a spus Mario imediat după ce s-a trezit din comă

Gino Iorgulescu, în lacrimi lângă fiul său. Ce i-a spus Mario Iorgulescu, imediat după ce s-a trezit din comă. 

Gino Iorgulescu, în lacrimi lângă fiul său. Ce i-a spus Mario Iorgulescu, imediat după ce s-a trezit din comă.

Mario Iorgulescu se confruntă cu pierderi de memorie după accidentul cumplit în care a fost implicat. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din România nu şi-a recunoscut tatăl atunci când a iesit din comă indusă.

Potrivit Cacan.ro, citat de Antena 3, Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), nu și-a recunoscut tatăl, atunci când a ieșit din coma indusă. În acel moment, Gino Iorgulescu a izbucnit în lacrimi.

CITEȘTE ȘI: Secret bombă despre Mario Iorgulescu, dezvăluit de surse medicale de la Elias! „Familia lui a încercat să…”

Conform sursei, președintele LPF vrea ca fiul lui să se întâlnească cu un psiholog și abia mai apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului.

CITEȘTE ȘI: Mario Iorgulescu s-a iubit cu logodnica lui Florin Salam! Când au avut o relație

Între timp, starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este, în continuare, gravă. În rumă cu aproape două săptămâni, Iorgulescu a provocat un accient rutier grav pe Șoseaua Chitilei, ce a dus la moartea unui tânăr în vârstă de 24 de ani. Testele medicale au arătat că Mario Iorgulescu consumase alcool și era drogat, atunci când a provocat teribilul accident.

CITEȘTE ȘI: Mama lui Mario Iorgulescu sare în apărarea fiului ei: ”Când veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz!”

sursa: Antena 3

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro